Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, asi jsem magor. Už týden jsem to měla dostat, dneska test negativní a je mi stále zle od žaludku. Měla jste to některá?
@mona1982 ahoooj, ja jsem na tom stejne jako ty..
taky je to tyden co jsem to mela dostat.. a test snehobily.. a ani sebemensi naznak ms.. cekam na ni jak na smilovani at se muzem zas zacit snazit..
Já dneska zavolám sestřičce, ať mě objedná a půjdu na vyvolávačku a hotovo. kdyby mi furt nebylo aspoň tak zle.
Já měla druhou čárku vidět až někdy v 5. tt, a to ještě slabou
teď se snažíme první měsíc o druhé, mám 3. den zpoždění a test bílý, ale stále doufam ![]()
Ahoj holky, chtěla bych prosím od Vás radu. Mám 6 dni spoždění a tt negativní už od minulého týdne jsem malátná a motá se mi hlava. Co myslíte že to může být? Může i těhu nebo by se to už ukázalo na testu? Od ledna jsem vysadila prášky hned jsem najela na cyklus který mám 30 dní. Děkuji za rady.
Ahoj, zkus udelat test za par dni.. ja uz mam zpozdeni 9.den a ze by se neco chystalo tak nic
mozna jsi otehotnela poudeji, tak se ti nemusi nic ukazovat.. pak dej vedet jak to dopadlo..
Děkuji no snad se ukáže později měla jsem to tak i s první dcerkou že byl negativ. test a za 14 dni jsem byla uz v 6tt. Snad se to podaří měřím si BT teda jen tento měsíc a drží se mi na 37,1. Tak at ti to vyjde jak si přeješ ![]()
No ja jsem taky zvedava, jako nejak necekam ze jsem v tom, ikdyz si to moc preju ale ona ta ms stejne bestak dorazi ![]()
A proc myslis?? devet dni uz je dlouho…cetla jsem v jinych diskuzich ze se to muze ukazat az vic jak po 10 dnech…a ty vis kdy jsi mela ovulaci?
@Alena121 no cca asi jo.. ale kdo vi, ja to totiz nepoznam..
hlavne nemam zadne menstruacni priznaky.. mam to asi rozhazene ![]()
Ahoj! Měla jsem testy 14 dní po očekávané MS negativní! Až 15ctý den se objevily 2 čárky ![]()
A měla jsi nějaké priznaky? protoze me nebolí vubec prsa a ty me vzdy boleli kdyz jsem mela pred ms a ted nic… jen mam vetsí výtok a zvysenou BT motani hlavy ne porad ale mam a to je vse…
@silvusekk11 No já taky nějak nepznala kdy mam ovulaci merila jsem tento mesic hala bala ale snad to bude tehu asi zajdu v pondeli na krev…