Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@silvusekk11 No já taky nějak nepznala kdy mam ovulaci merila jsem tento mesic hala bala ale snad to bude tehu asi zajdu v pondeli na krev…
@Alena121 Bylo mi špatně na zvracení, bolest v podbřišku atd.Ale test pořád negativní ![]()
Měla jsem tělísko tak jsem si myslela že to není možné…
@Dovesilke Aha no me prave na zvraceni vubec neni jen mozna jednou vecer ale to je vse… no nevim treba ani tehu nesjem uz se hodne pozoruju treba fakt je jen spozdena a dostavi se…
Ahoj, tak se „hlásím do klubu“.
Dnes týden po očekávané MS a na testu stále sněhobílo.
Kdyby aspoň MS přišla, beru cokoliv jen abych věděla na čem jsem ![]()
Holky, ja uz to tak mam dnes 9.den, a testovala jsem naposled v utery a snehobilo..
Des a hruza, nevedet na cem jste ze? uz bych moc chtela aby to prislo.. ![]()
Jojo přesně tak aspoň vědět na čem jsme je to hrozný to čekání… ![]()
@silvusekk11 a kdy plánuješ testovat znovu? 9.den… To už by mohlo být něco vidět ![]()
No ja porad cekam na tu ms..
zkusim pristi tyden dokud nedorazi ![]()
Tak holky, dnes jsem testla, a test bily..
a boli me uz i dnes bricho, tak snad uz ta tetka prijede.. protoze uz me to opravdu nebavi..
tak moc chci byt tehule, ze to nejde..
![]()
Ja byla vcera na krvi a HCG negativni a ms nikde tak jdu ve stredu na kontrolu k dr. rikal mi ze nasadime nejake prasky at mam ovulaci a cyklus jak ma byt…Tak sem zvedava… ![]()
10.den zpoždění… Test dělám zítra, předtím čtyři negativní, tak jsem zvědavá.
Holky, a ja dnes udelala test, a je tam uplne pidi dusik, ze se faaakt hodne musim koukat ci tam neco je. Bud prosakuje nejak ta carka a nebo nevim. Alw boli me bruch, tak uvidime ci to dojde ![]()
Ahoj holky, jsem tu nova. Já dnes meskam 3den a test negativní. Nikdy se mi to neopozdilo. Prsa natekla a bolí me porad břicho.
@silvusekk11 faakt? tak že by přeci jen?
Budu držet palce ať sílí ![]()
@Karolinka5 Ahoj. Třeba je to ještě brzy. @silvusekk11 má cca 13 dní zpoždění a až dnes se jí na testu objevil dušík
minimálně týden bych počkala, samozřejmě můžeš průběžně testovat. Já budu dělat zítra - 11.den zpoždění už pátý test ![]()