Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička kup digitální ten ti to ukáže hned a víš na čem jsi
@Domička píše:
@Michaela02993 tak lékárna co má krevní test, má zavřeno. Tak myslíš, ze mám koupit v Benu digitální???
Ja krevnimu neverim! Zbytecne drahy a vzdy mi delal viditelnou druhou carku a nebyla jsem. Kdyz uz, tak ten clearblue
digital
@janka23 ty jo, tak to koukám… U nás ho v okolí použilo spoustu holek a všem ukázal jak měl, no drahý je ale cena je stejná jako u clearblue
já s tím krevním mám jen dobré zkušenosti no
Tak jsem udelala jeste ranni test z ranni moci radsi dvakrat protoze tomu nemuzu uvěřit 😀
@Petruna83 zesilil. Zitra uz bude hezky viditelna
joo vzpominam si, jak jsem takhle ke konci prosince take neverila! (8-9DPO) jsem mela, to co ty ted. A 10DPO jsem prubla clearblue… myslim, ze. Ty testy nekde najdu ![]()
Krása 😀 clearblue si koupim a v pondeli rano chci otestovat
a pak zavolam na gyndu na kdy se objednat no 🤗
@MIBART píše:
@Petruna83 já bych to nevydržela a šla by si ho koupit hned![]()
![]()
Tak to bylo u me. druhy den dusik, ktery silil a u toho druheho testu jsem uz delala na obed clearblue a bylo to tam <3
Ahoj holky, máme doma docela krizi tak jsem se dneska doma trošku pripila už jsem to potřebovala a ze srandy si šla udělat poslední test co jsem měla doma, vyjelo to tam během chvilky a je to děláme teď teď hodinou vůbec netuším
@MIBART myslím že to je na dlouhou dobu naposledy co jsi se trochu pripila
je krásný gratuluji
@MIBART no to už není možný ne
? Jinak já po ms měla pozitivní slabě mamatest a adiel see now. Včera jsem začala krvacet, tak jsem radši jela na pohotovost, protože jsem se fakt bála a doktor mi řekl, ze TT jsou spolehlivé na 99,5% a pak se divil, když zjistil, ze ty moje fakt ukazovaly špatně a já těhu nejsem. Řekl mi, ze to byl dozvuk ms, žádné cysty nemam a vaječníky jsou oba zdravé, tak mě aspoň uklidnil.
@Michaela02993 je to slabe. Muze to byt falednak. Co je to za test?