Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička tak zkus jiný test než je ladymax. Ne že bych jim nevěřila ale mě dělali duchy furt
@Michaela02993 to není lady max myslím nebo nevím, jinak to není třetí měsíc na začátku dubna jsem na to přišla poprvé @Domička
@Domička digi udělám až jestli přijde nezvana MS, kterou vůbec mít nemám s praskama a teď v květnu jsem taky krvacela
@Domička měla jsem tělísko při kterým jsem krvacela, nechala jsem si antikoncepční injekci při který jsem krvacela, beru vrásky při které krvácím a vůbec mít menstruaci nemám
@MIBART známa tělísko porodila, druhé vypadlo
, to podvazani je asi vhodné, pokud už žádné děti fakt nechceš. Chapu, ze 3 stačí ![]()
@MIBART no vypadá to jak Ladymax test, ty mi každý měsíc snažení udělaly ducha i když jsem těhotná právě nebyla
takže jim moc nevěřím, nakonec jsem se spoléhala na krevní a digi ![]()
@Michaela02993 píše:
@MIBART no vypadá to jak Ladymax test, ty mi každý měsíc snažení udělaly ducha i když jsem těhotná právě nebylatakže jim moc nevěřím, nakonec jsem se spoléhala na krevní a digi
Me delal duchy i ten krevni
a pokazde. Ja spoleham jen na ten digi.ten nelhal nikdy a to jsem testovala cca ty 2-3dny pred ms
@janka23 já testovala 10dpo krevním a pozitivní, hned na to digi jen pro potvrzení a taky 1-2 ![]()
Zdravím tak nám to nevyšlo a MS se dostavila o týden později :/ tak jsem si řekla, že zkusím měření bazální teploty a Femigard na srovnání cyklu, máte s tím některá zkušenosti?
také jsem si koupila lubrikační gel na podporu početí, pomohlo to některé? ![]()
@janca-h777 femigard mi nepomohl. Na srovnani cyklu a ovulace mi pomohl dost inofolic nebo jeste je dobry nosifol
@janca-h777 hodně co vím tak si chválí gynex kapky na srovnání cyklu na podporu těhotenství
@janca-h777 mě napsal dr na srovnani cyklu utrogestan ale opravdu nevím jestli 100% funguje ![]()