Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petruna83 moc gratuluju
tak ať se daří!!! Drzim všechny palce ![]()
@MIBART no ty jsi fakt úkaz
. Nicméně už mi to taky přijde jako spis reakce na antikoncepci. Taky bych asi zašla na krev, čárka mi taky přijde stále silná
. Stihnes třeba v pondělí laborku? ![]()
@Domička píše:
@MIBART no ty jsi fakt úkaz![]()
![]()
. Nicméně už mi to taky přijde jako spis reakce na antikoncepci. Taky bych asi zašla na krev, čárka mi taky přijde stále silná
. Stihnes třeba v pondělí laborku?
Ono je to totiz dost pravdepodobne. Kdyz jsem pred 6lety (pred dcerou a po kratkodobe znamosti s pritelem) plasila pri brani Ha, ze jsem tehotna (3× jsem asi nevzala piluli), tak mi dusika delaly vsechny testy. Ale nesilily. A MS dosla presne dva dny po dobrani HA a carka bxla i pri Ms.
@Domička nestihnu už nic Zitra letíme na 15 dní ná dovolenou, jinak jsem to nedostala původně měla přijít včera, ale jak beru ty prášky tak nevím… Minulý měsíc jsem to taky dostala ikdyz jsem neměla vlastně jsem ti dostala naposledy 1.5.
@MIBART tak to mas dnes presne mesic. Tak pokud to nedostanes do 2-3dnu, tak je to jasne! Ale ze by tak dost byla u tebe nespolehliva antikincepce… zahada ![]()
@janka23 beru ji vždycky přesně mám budík na to… Dneska jsem ještě test nedělala tak zkusím… Uvidíme
@MIBART no tak uvidíš
. Hlavně si uzi dovolenou
, budu tiše závidět ![]()
Ahoj holky jen se hlásím, jsem na dovolené do 17.6. Dneska jsem 33 DC a stále nic nedorazilo, testy tady nemám tak uvidíme, jinak mš jsem dostávala buď 28 DC nebo minulý měsíc 32dc…
Ahoj holky jen se hlásím jsem 36 dní od poslední menstruace a stále nic nedorazilo…
@MIBART no abych nebyla pozadu, ta já mám dneska 32 dni od poslední ms a na testu ani prd.