Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
27.5.19 21:11

@MIBART takže vlastně nemusíš vysazovat? Já se v tom moc nevyznám, měla jsem ha jen jednou a to tu po 21 dnech.
K těm testům, já Teda nevím ale když tak koukám na ty fotky tak mi přijde že je pořád stejná ta čárka, zkusila jsi i jiný test než jen Maxe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.5.19 21:17

@MIBART Já na druhém vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
27.5.19 21:37
@MIBART píše: :think:

Dle me je negativni.neni to tlustice, ale jen tenka ryska -carka! Zbytecne se znepokojujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
27.5.19 21:38
@Michaela02993 píše:
@MIBART takže vlastně nemusíš vysazovat? Já se v tom moc nevyznám, měla jsem ha jen jednou a to tu po 21 dnech.
K těm testům, já Teda nevím ale když tak koukám na ty fotky tak mi přijde že je pořád stejná ta čárka, zkusila jsi i jiný test než jen Maxe?

Spuhlasim, dle me jsou to jen rysky. dusik je jinak tlusty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.5.19 17:48

Hele holky pozorovaly jste na sobě uhnizdivani? Jako já mám teprve 7DPO, ale už třetí den mě chvilku píchá na pravé a pak zase na levé straně. Teď už mě bolí podbrisek komplet. MS má dorazit až za týden. Tak mě jen zajímá, jestli jste u předchozích tehu něco pozorovaly? Mě před ms bolí maximálně tak prsa týden dopředu a to zatím nic. Cysty nemam, vaječníky jsou zdravé podle MUDr. Byla jsem u nej před týdnem a půl tuším a vše bylo ok. Díky za Vaše zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 19:36

@Domička Ahoj, jsem dnes 11dpo a celý den mě píchá na levé straně a tlak, jak kdybych měla dostat ms, ale ne tak úplný. Říkám si, jestli se taky nezahnizdujeme. Na testu jen pidi duch…takže si myslím, že 7dpo je to samozřejmě možný :)

• Citovat
  • Upravit
255
28.5.19 19:39
tak uvidím. Je to děsný 🙄, kamoska říkala, ze to měla 8. týdnů a pak zjistila, ze je v tom. Je to divny a nepříjemný 😀. Jinak toho tvého ducha vidím. Je pidi, ale vidím ho 👍. Tak ať sílí 👍 👍 👍. @Anonymní píše:
@Domička Ahoj, jsem dnes 11dpo a celý den mě píchá na levé straně a tlak, jak kdybych měla dostat ms, ale ne tak úplný. Říkám si, jestli se taky nezahnizdujeme. Na testu jen pidi duch…takže si myslím, že 7dpo je to samozřejmě možný :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 20:31

@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišla :lol: Nedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6238
28.5.19 20:40
@Anonymní píše:
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišla :lol: Nedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim :lol: :lol:

Já na tom mamatestu Teda nevidím nic :/ ale to je u mě běžné :D
Ale nějak nechápu to že nesili, kdy jsi si dělala první test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.5.19 20:41
@Anonymní píše:
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišla :lol: Nedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim :lol: :lol:

Testovala bych stejným testem aby jsi viděla rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 20:50

@Michaela02993 první jsem dělala včera, vím, že je to brzo, ale když já si nemůžu pomoct :lol: :lol:
@MIBART bohužel to jinak nešlo, v Maxovi už měli zavřeno, takže jsem musela do Tety :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6238
28.5.19 20:55
@Anonymní píše:
@Michaela02993 první jsem dělala včera, vím, že je to brzo, ale když já si nemůžu pomoct :lol: :lol:
@MIBART bohužel to jinak nešlo, v Maxovi už měli zavřeno, takže jsem musela do Tety :mrgreen:

Hcg se zdvojnásobuje každý druhý den, takže pokud nezesili zítra tak to chápu, ale testovat každý den je přeci zbytečnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 21:03

@Michaela02993 Já vím, ale i přesto jsem ráno doufala :D :D

• Citovat
  • Upravit
6238
28.5.19 21:08
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Já vím, ale i přesto jsem ráno doufala :D :D

To znám, ale nechceš to testování nechat až na dobu MS? Ať máš jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 21:20

@Michaela02993 Mám během půl roku za sebou 2 biochemické, takže jsem si tento cyklus řekla, že opravdu počkám, ať nejsem opět zklamaná. Bohužel ten chtíč vědět aspoň malý dusík je velký :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex