Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MIBART takže vlastně nemusíš vysazovat? Já se v tom moc nevyznám, měla jsem ha jen jednou a to tu po 21 dnech.
K těm testům, já Teda nevím ale když tak koukám na ty fotky tak mi přijde že je pořád stejná ta čárka, zkusila jsi i jiný test než jen Maxe?
@MIBART píše:
Dle me je negativni.neni to tlustice, ale jen tenka ryska -carka! Zbytecne se znepokojujes
@Michaela02993 píše:
@MIBART takže vlastně nemusíš vysazovat? Já se v tom moc nevyznám, měla jsem ha jen jednou a to tu po 21 dnech.
K těm testům, já Teda nevím ale když tak koukám na ty fotky tak mi přijde že je pořád stejná ta čárka, zkusila jsi i jiný test než jen Maxe?
Spuhlasim, dle me jsou to jen rysky. dusik je jinak tlusty
Hele holky pozorovaly jste na sobě uhnizdivani? Jako já mám teprve 7DPO, ale už třetí den mě chvilku píchá na pravé a pak zase na levé straně. Teď už mě bolí podbrisek komplet. MS má dorazit až za týden. Tak mě jen zajímá, jestli jste u předchozích tehu něco pozorovaly? Mě před ms bolí maximálně tak prsa týden dopředu a to zatím nic. Cysty nemam, vaječníky jsou zdravé podle MUDr. Byla jsem u nej před týdnem a půl tuším a vše bylo ok. Díky za Vaše zkušenosti ![]()
@Domička Ahoj, jsem dnes 11dpo a celý den mě píchá na levé straně a tlak, jak kdybych měla dostat ms, ale ne tak úplný. Říkám si, jestli se taky nezahnizdujeme. Na testu jen pidi duch…takže si myslím, že 7dpo je to samozřejmě možný ![]()
tak uvidím. Je to děsný 🙄, kamoska říkala, ze to měla 8. týdnů a pak zjistila, ze je v tom. Je to divny a nepříjemný 😀. Jinak toho tvého ducha vidím. Je pidi, ale vidím ho 👍. Tak ať sílí 👍 👍 👍. @Anonymní píše:
@Domička Ahoj, jsem dnes 11dpo a celý den mě píchá na levé straně a tlak, jak kdybych měla dostat ms, ale ne tak úplný. Říkám si, jestli se taky nezahnizdujeme. Na testu jen pidi duch…takže si myslím, že 7dpo je to samozřejmě možný
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišla
Nedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim
![]()
@Anonymní píše:
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišlaNedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim
![]()
Já na tom mamatestu Teda nevidím nic :/ ale to je u mě běžné ![]()
Ale nějak nechápu to že nesili, kdy jsi si dělala první test?
@Anonymní píše:
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišlaNedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim
![]()
Testovala bych stejným testem aby jsi viděla rozdíl
@Michaela02993 první jsem dělala včera, vím, že je to brzo, ale když já si nemůžu pomoct
![]()
@MIBART bohužel to jinak nešlo, v Maxovi už měli zavřeno, takže jsem musela do Tety ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 první jsem dělala včera, vím, že je to brzo, ale když já si nemůžu pomoct![]()
@MIBART bohužel to jinak nešlo, v Maxovi už měli zavřeno, takže jsem musela do Tety
Hcg se zdvojnásobuje každý druhý den, takže pokud nezesili zítra tak to chápu, ale testovat každý den je přeci zbytečnost ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Já vím, ale i přesto jsem ráno doufala![]()
To znám, ale nechceš to testování nechat až na dobu MS? Ať máš jistotu
@Michaela02993 Mám během půl roku za sebou 2 biochemické, takže jsem si tento cyklus řekla, že opravdu počkám, ať nejsem opět zklamaná. Bohužel ten chtíč vědět aspoň malý dusík je velký ![]()