Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 ne nevěřím, potřebuji mít jistotu že opravdu nejsem než odletim na dovolenou, a tenhle je jasnej tak termín MS BYCH měla mít zítra údajně
@MIBART tak si zajdi na tu krev a uvidíš, já mám za to že ty čárky jsou všechny stejné :/ z té krve budeš mít jistotu
Ahoj holky potřebovala bych radu, snažíme se o miminko ms mám pravidelnou už 4 den jsem to nedostala zkoušela jsem tehu. test ale je negativní. Mám navaly horka už 3 den je mi nevolno poboliva mě v podbrisku a bolí mě i záda
dekuju za každou odpověď
@Michaela02993 tenhle vyjel v limitu a když uschnu vyjel více
@MIBART v limitu jsi měla všechny pokud si to pamatuju
a když uschne vždycky vyjede víc (Teda aspoň já to tak měla)
jediné co ti to fakt rozlouskne než odletíš je ta krev
Ahoj holky jsem tady nová. Zatím nemůžu vytvořit diskuzi
chci se zeptat, 12.5.jsem dostala menstruaci o týden dříve a trvala 14 dní. Ale slabší bez bolesti a bez takové intenzity jako obvykle. V druhém týdnu jsem už jen spinila a bylo to takové zvláštní. Tento týden od pondělí jsem si postupně dělala testy všechny pozitivni a dnes ve čtvrtek jasne dvě čárky. Ale lékař na ultrazvuku ještě nic nevidel. Myslíte že je to normalni? Teď budu do pondělí čekat nervozni na výsledky. Moc děkuji za odpovědi.
@lusik.b co by na tom nebylo normální? Že ještě nic neviděl?
nebo to krvácení?
Jde o to jestli to může být mimodelozni nebo to tak prostě je když to doktor nevidí ještě ale test mi jasné říká že jsem.
@lusik.b pokud půjdeš na prohlídku minimálně 2 týdny od pozitivního testu, tak tam něco vidět půjde. Nikdy nejde nic vidět hned jak je test pozitivní
@lusik.b jasně že nevidí nejdřív něco málo kolem 5-6tt záleží jaký má UZ
@MIBART píše:
@Michaela02993 tenhle vyjel v limitu a když uschnu vyjel více
Dle me ti tu slabou intenzitu carky zpusobuji hornony v tele z antikoncepce! Tyden tu davas testy a vsechny stejne intenzity. Dle me nejsi urcite tehotna, jrn plasis. Verim tomu, ze ti ms dnes ci zitra dojdr a test takto ti bude dusikovat i pres ms a v dalsim cyklu
Tak jsi měla pravdu, již minulý týden mi potvrdil těhotenství, teď jsem byla na kontrole a vše se vyvíjí jak má, v pondělí už by mělo být vidět i srdíčko a bude mi brát krev na hormony 🤗 😍