Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MIBART dovolenou upřímně závidím
. Já při práci dělám VŠ, takže doháním resty jak do školy, tak do práce a na dovolenou můžu zapomenout. Moje nejbližší dovolená, je ta mateřská a i ta je zatím ještě v nedohlednu
![]()
@MIBART tak pokud jsi zacala brat dalsi platicko antikoncepce, tak sis ji urcite tim zastavila. Ja myslela, ze stale cekas na ms bez antikoncepce ![]()
@janka23 no teď jsem nezačala brát, teď to budu dobirat, ale já to mám takové všelijaké na mě to nepůsobí, minulý měsíc jsem to také dostat neměla a 1.5. Jsem to dostala po 32 dnech, takže teď jsem počítala že to taky dostanu, na to se spoléhat němužu, v dubnu jsem otěhotněla přes antikoncepci injekci a taky jsem to měla. Každý měsíc…
Ahoj holky, včera jsme měli s manželem sex a dneska jsem začala trošku krvácet, jako menstruace to nevypadá není to ani na tampon, to jsem jelen z toho avyho těla
@MIBART já krvácím po sexu občas, ale až několik dní po ms, doktor mi říkal, že se sliznice třou o sebe nebo co. Možná se tělo na ms připravuje
tak si dole možná víc citlivá? Nebo jste do toho moc bušili ![]()
@Domička no nebusili když jsme na dovolené s detma takže rychlovka to byla, hlavně beru ty prášky a dostat bych to neměla, mám ještě 7 dní brát prášky mám je na 28 dní a menstruaci mít nemám, ale já vše mám jiné neža být… Prostě mi to asi nezabírá
@Domička no už jsem z toho blázen, počkám až priletime, jinak krvácím asi tak že to není ani na tampon
@MIBART tak aspoň, že tak. Že ti to neotravuje krvácení dovču a nemusíš lítat po wc a měnit neustále tampony
. Mě se zatím ms stále nedostavila…Nicméně jí pořád čekám i když nemám žádné příznaky toho, že by měla přijít…
Noo tak dneska se mi to už pěkně rozjelo jsem fakt naštvaná člověk bere prášky abych to neměla a stejně mi to nezabírá… Takže mám na pár dnů o zábavu vystaráno
@MIBART Tak to tě to teda pěkně vyšplouchlo, tělo si dělá úplně co chce. No já dneska po práci vyrazím do lekárny, pro test. Nabírám zpoždění jak vlak
, o víkendu jsem žádný test nedělala, takže nevím „jak si stojím“
… třeba se něco objeví. Po vychnechání ms už můžu testovat v jakoukoliv denní dobu, ne? Tuším, že je to i v návodu. Příznaky na ms nemám žádné, občas cítím žáhu a je mi na blití, ale to si říkám, že může být jídlem nebo tím horkem, takže to neberu jako příznaky těhoteství, protože dokud neuvidím dvě dálnice //, tak tomu nebudu věřit
.
@Domička no záleží kolik máš dní po OVU.. na zpoždění se moc nehraje pokud toto nevíš.. ale klidně zkus odpoledne pokud si zvědavá a nevydržíš to ale jinak bych testovala ráno.. pokud si aspon 14 dní po ovulaci už tak musí něco být i přes den