Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
8.6.19 15:18

@MIBART dovolenou upřímně závidím :D :palec:. Já při práci dělám VŠ, takže doháním resty jak do školy, tak do práce a na dovolenou můžu zapomenout. Moje nejbližší dovolená, je ta mateřská a i ta je zatím ještě v nedohlednu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
8.6.19 15:58

@MIBART tak pokud jsi zacala brat dalsi platicko antikoncepce, tak sis ji urcite tim zastavila. Ja myslela, ze stale cekas na ms bez antikoncepce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.6.19 16:10

@janka23 no teď jsem nezačala brát, teď to budu dobirat, ale já to mám takové všelijaké na mě to nepůsobí, minulý měsíc jsem to také dostat neměla a 1.5. Jsem to dostala po 32 dnech, takže teď jsem počítala že to taky dostanu, na to se spoléhat němužu, v dubnu jsem otěhotněla přes antikoncepci injekci a taky jsem to měla. Každý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.6.19 10:26

Ahoj holky, včera jsme měli s manželem sex a dneska jsem začala trošku krvácet, jako menstruace to nevypadá není to ani na tampon, to jsem jelen z toho avyho těla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.19 11:33

@MIBART já krvácím po sexu občas, ale až několik dní po ms, doktor mi říkal, že se sliznice třou o sebe nebo co. Možná se tělo na ms připravuje :nevim: tak si dole možná víc citlivá? Nebo jste do toho moc bušili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.6.19 11:35

@Domička no nebusili když jsme na dovolené s detma takže rychlovka to byla, hlavně beru ty prášky a dostat bych to neměla, mám ještě 7 dní brát prášky mám je na 28 dní a menstruaci mít nemám, ale já vše mám jiné neža být… Prostě mi to asi nezabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.19 17:39

@MIBART ty si prostě přírodní úkaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.6.19 17:43

@Domička no už jsem z toho blázen, počkám až priletime, jinak krvácím asi tak že to není ani na tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.19 18:33

@MIBART tak aspoň, že tak. Že ti to neotravuje krvácení dovču a nemusíš lítat po wc a měnit neustále tampony :D. Mě se zatím ms stále nedostavila…Nicméně jí pořád čekám i když nemám žádné příznaky toho, že by měla přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
9.6.19 20:23

@MIBART @Domička ja z vas nemuzu :-D drama na pokracovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.6.19 07:54

@janka23 se člověku úplně tají dech viď :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.6.19 08:27

Noo tak dneska se mi to už pěkně rozjelo jsem fakt naštvaná člověk bere prášky abych to neměla a stejně mi to nezabírá… Takže mám na pár dnů o zábavu vystaráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.6.19 14:01

@MIBART Tak to tě to teda pěkně vyšplouchlo, tělo si dělá úplně co chce. No já dneska po práci vyrazím do lekárny, pro test. Nabírám zpoždění jak vlak :D, o víkendu jsem žádný test nedělala, takže nevím „jak si stojím“ :D… třeba se něco objeví. Po vychnechání ms už můžu testovat v jakoukoliv denní dobu, ne? Tuším, že je to i v návodu. Příznaky na ms nemám žádné, občas cítím žáhu a je mi na blití, ale to si říkám, že může být jídlem nebo tím horkem, takže to neberu jako příznaky těhoteství, protože dokud neuvidím dvě dálnice //, tak tomu nebudu věřit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.6.19 14:02

@Domička no záleží kolik máš dní po OVU.. na zpoždění se moc nehraje pokud toto nevíš.. ale klidně zkus odpoledne pokud si zvědavá a nevydržíš to ale jinak bych testovala ráno.. pokud si aspon 14 dní po ovulaci už tak musí něco být i přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 14:05

Holky vidíte něco?🙄 (2 týdny vynechání)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat