Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janca-h777 já vidím taky ducha, žádná halucinace
, Držím pěsti ať sílí! ![]()
Tak uvidíme, děkuji, no trochu špiním, ale to je asi v počátcích těhu časté ne? tak uvidíme jestli za dva dny bude další test nebo menstruace… ![]()
@janca-h777 no nebo si zavolej na gyndu, ať něco doporučí. Nebo si zajdi pro nějaký vitamínky. Známá brala jen listovku, špinila asi 15dní v kuse a to už měla na testu dálnice. Pak to přešlo.
No listovku beru až cca 2 měsíce, tak uvidíme za 2 dny, dám vědět
díky ![]()
@janca-h777 nicméně, bych s ms už asi nepočítala
. Já se chytám testit dneska, tak snad dopadnu aspoň jako ty, duch by mi úplně stačil ![]()
No kéž by, ale minule jsem měla zpoždění také a skoro po týdnu se ms dostavila tak se nechci moc radovat, pak je člověk akorát sklamanej
já ti taky budu držet pěsti ![]()
@janca-h777 a minule jsi taky měla ducha? Já už si to nepamatuju, tady se kolikrát za den otočí takových příspěvků
a děkuju.
Ne to jsem neměla to je pravda
tak uvidíme, to budou zase dlouhé dva dny ![]()
@MIBART tak test jsem dělala a jsem na pochybách jestli tam něco je. Zkoušela jsem fotit, ale tam je vidět úplný houbelec
. Tak počkám a zkusím asi ve středu, když ms nepřijde. Odpoledne mě začaly bolet prsa, tak je to možná k ms, uvidime
![]()
@Domička tak to zkus nějak vyfotit na dobrým světle a hod to sem
@MIBART tak ti nevím, jestli něco uvidíš. Jaký si stín na fotce asi vidět je. Naživo je to lepsi
,ale bůh ví jestli to není nějaký falešňáček ![]()