Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 5 dní. Jenže já nevím kdy byla ovulace. Možná to byla pozdější ovu a ne uhnizdovani. Nevím, nezbývá než čekat
… dokud neuvidim poradně dvě, tak to beru jako ze nic.
@Domička no je to už ale zajímavé takové zpoždění já bych nevydržela a udělala test i zítra ![]()
@MIBART přemýšlím nad tím
, ale četla jsem na jiných diskuzích, ze třeba první tehu druhá čárka v den očekávané ms a u druhého tehu třeba až 10 den od vynechání duch. No uvidime. Budu čekat. Buď přijde to a nebo to ![]()
@Domička no pokud nevíš kdy ovulace byla je to těžký, takhle můžeš testovat do aleluja ![]()
A k tomu testování u prvního a druhého, u prvního test v den MS duch, u druhého 10dpo nádherný duch a Digital taky
![]()
Ale pro tebe by bylo asi nejlepší si zajít na krev nebo zkusit krevní test z lékárny ať víš na čem jsi, takhle je to těžké, mohla bys klidně čekat i 14 dní a testovala bys jak magor
![]()
@Michaela02993 jo jo, taky bych chtěla
… já musím mít hold speciality. Kdyby nic tak zajdu v pondělí na gyndu. Zatím se snažím to neřešit a neprozivam to
@Domička já bych si to s tebou klidně vyměnila
já se třeba spoléhala i na krevní z lékárny a nikdy mi nekecal, tak si ho zkus a uvidíš, z krve je to stejně přeci jen poznat dřív ![]()
@Michaela02993 já už se po něm sháněla, mají ho jen na objednání. Takže by přišel až v pondělí. Tak to zkusím ještě v pátek s tím druhým mamatestem a v pondělí kdyz tak skončím na gyndu.
@Domička no budu držet palecky, já jsem na sebe taky zvědavá až dorazím domů
@Domička ty brdo, u nás ve městě je Teda asi 8 lékáren a mají ho jen v jedné z nich ale mají ho (a to jsem se divila na tak malé městečko)
tak budu držet palce ![]()
@Michaela02993 no já koukala, ze na netu ho mají asi 4… když se zeptám v lékárně “jo jo, ten máme chcete jo objednat?”
zrovna dneska jsem byla a dekuji. @MIBART no to to věřím, taky jsem zvědavá co to tvé tělo vymysli
a díky ![]()
@Domička hlavně tahle mš byla fakt úplně jiná, jindy než to dostanu tak nejdřív mám tak jeden den špinění a pak začnu hodně krvácet a když to končí tak taky pak mám jeden den špinění a teď nic ani při začínáni ani při skončení
@MIBART to je fakt divný
… no jestli to neni tehu, tak musíš být strašně rozházená tema hormonama ![]()
@MIBART tak to bude určitě ten chlapeček, se ti tam teď zavrtaval ![]()
@Michaela02993 @Domička no nevím, už mám dobrane druhé plato a zacinam poslední plato a pak mám. Jít k doktorovi po 3 měsících od do raní prášku tak jsem zvědavá
Teď jsem. Akorát koukala že je to dneska 14 dní od posledního sexu co jsme měli před dovolenou