Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
10.6.19 19:28

@MIBART podle kalendáře 3 dny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.6.19 19:57

@Domička tak uvidíš jak to bude pokračovat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.6.19 20:11

@MIBART jo jo ☺️️ uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 07:07

Je důležitější termín menstruace nebo počet dní od ovulace? Mám delší cyklus a 10 dní od ovulace budu mít 17.6., ale menstruaci čekám až 4-6 dní potom. Tak kdy myslíte, že můžu nejdříve testovat? Snažíme se první měsíc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.19 07:38

@Freaky Duplex asi bych testovala nejdřív v první den vynechané ms, jenže zvědavost je vždy veliká :D. Některým se na testu objevuje čárka už třeba 9dni po ovulaci (dpo), ale nekomu až později… ale když pockas do vynechání ms je to lepší - když se tom povede a zjistíš to moc brzy, nemusí se vajíčko uchytit a pak budeš zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.6.19 07:59

@Freaky Duplex od ovulace nejdřív 10 dní bych testovala..no jinak je nejlepší až po vynechám ms..protoze kdyby byly // nemusí se udržet a může odejít s ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 10:32
@Domička píše:
@Freaky Duplex asi bych testovala nejdřív v první den vynechané ms, jenže zvědavost je vždy veliká :D. Některým se na testu objevuje čárka už třeba 9dni po ovulaci (dpo), ale nekomu až později… ale když pockas do vynechání ms je to lepší - když se tom povede a zjistíš to moc brzy, nemusí se vajíčko uchytit a pak budeš zklamaná.
@Kajka9 píše:
@Freaky Duplex od ovulace nejdřív 10 dní bych testovala..no jinak je nejlepší až po vynechám ms..protoze kdyby byly // nemusí se udržet a může odejít s ms

Já jsem hlavně nedočkavá, takže pokud je možnost, že se mi to na testu ukáže ještě tolik dní před menstruací, asi to nevydržím. :D Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.6.19 10:33

@Freaky Duplex Tak zkusit to můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.19 10:34

@Freaky Duplex to znám :D. Ale čím dyl se člověk snaží, tim víc ačíná rezignovat a čeká :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.6.19 17:34

Jinak holky hlásím že to mám strašně slabé takové jiné, a pomalu to končí no jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.19 18:07

@MIBART není to vlivem těch pilulí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.6.19 18:15

@Domička to vůbec netuším, před tím jsem krvacela jak z vola a taky jsem je brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.6.19 20:00

Spíše je u mě divné to že mě bolí břicho když si dám tampon to se mi nestává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.19 20:41

@MIBART aha, no to je divné 8o. No tak snad ti to povolí úplně. Já má dnes 4. Den zpoždění, bolí mě hlava, chvíkama mám pocit, jako kdybych měla kocovinu a mám lehce zvýšenou teplou 37,1 sice trochu, ale poznala jsem to jen jsem si sáhla na čelo a prsa taky bolí od včera. Tak jestli na tom testu zítra nic nebude, tak se půjdu přihlásit na psychiatrii :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.6.19 20:50

@Domička noo koukej hned ráno udělat test jsem zvědavá, no mě taky dneska bolela hlava a jsem unavená tak jsem si šla už lehnout… Tohle jsem nikdy nezažila jinak už mi to pomalu končí a nebylo skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí