Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MIBART udělám! Mám tu ještě jeden dr. Max test. Ta bolest hlavy je děsně otravna, co? Teď to horko do toho…
@Domička no a já u moře, takhle brzo nechodím ležet ani doma… Jsem z toho všeho jalova už
@MIBART No už jsem z toho blbá, nějakej vyšíslej duch zase… Takže zkusím koupit dneska ještě jinou značku a uvidím jestli ukáže něco lepšího. MS stále nikde…pokud nepřijde ani přes víkend, zajdu na gyndu v pondělí.
@MIBART Tak to byla docela rychlovka teda, naše těla nás klamou ![]()
@MIBART Já nemám pořádně přehled o ovu, jen podle toho blbýho kalendáře, takže je možné, že byla později nebo se zadařilo až po… nevím, nic si od toho neslibuji, pro jistotu. Ještě čekám jestli to přijde dneska
, zítra by to byl už 6 den zpoždění a to jsem snad nikdy neměla, většinou jsem měla cykly pravidelné…Ale možný je fakt všechno, dokud neuvidím dvě pěkný //, tak neuvěřím ![]()
@Domička no hlavně jsem to měla fakt slabé, trošku spinim ale nic to není
@MIBART tak buď jsou to hormony, nebo že by těhu? Na dovče si předpokládám, žádný test nezkoušela. Naposledy ten doma, viď?
@Domička naposled doma než jsem odjížděla, tady žádný test nemám takže jsem nervózní z toho příští pondělí jsem v ČR už
@MIBART jsem v práci… koupim nějakej jinej ještě dneska, udělám ho odpo a vyfotim… ![]()