Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám žaludek na vodě ani chuť k jídlu nemám, asi dneska skočím někam do lékárny pro test
@MIBART skoč a uvidíš… takhle je to těžko říct.. musím říct že mě ted taky není dobře taky nemám chut k jídlu a večer jím jak neuvázaná ono to horko dělá svoje
@Kajka9 už ráno jsem vůbec nechtěla vstát z postele a jedla jsem snídani úplně přes moc, pak jsla nějaká paní s takovou hnusnou voňavkou a to mi Teda fakt smrdelo
@MIBART já ti věřím jen jsem to myslela tak že to nemusí být příznaky těhu.. ono se to hodně plete se vším asi.. tak aby si poak nebyla sklamaná..ale nepíšu ani to že nemůžeš být jen vím jak mi je a je mi dost podobně jako tobě k tomu lítám na WC, jsem nafouklá atd ale těhotná nejsem
@Kajka9 já určitě zklamaná nebudu když nebudu těhotná, ale uvidíme… Až budu mít klídek tak skočím do té lékárny
@Kajka9 teď si půjdeme s detma po obědě lehnout tak tam pak nějak skočím
Bože moje vonavka s kterou se vonim léta mi začala smrdet a voní na mě uomne jinak ![]()
@Michaela02993 no to nevím, ale teď jsem se sní navonila a říkám co to je fuj a vůbec mi nevoní.. A můj sprchac kterej používám tak se sním teď nemůžu mejt musela jsem si půjčit chlapovo a ten mi smrdí taky.. Dobwhnu pro ten test tady
@Michaela02993 tak už jsem byla pro test, teď půjdeme na večeři tak pak ho udělám