Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jsem zvedava.ale pozor, sugesce je silena. Myslim, ze si podvedome prejes byt tehotna @MIBART
At najdes vysledek, ktery si prejes. Jsem zvedava teda ![]()
@Michaela02993 píše:
@MIBART buď to bude negativní a nebo zas nějaký pididuch![]()
![]()
Take me to napadlo. Ale jsem sama napjta, jak ksandy ![]()
@janka23 mě totiž přijde že si přeje být těhotná a mít toho chlapečka kterého nemají, i když bere prášky a říká (nebo ještě minulý měsíc říkala) že těhotná být nechce ![]()
@Michaela02993 tak samozřejmě že možná v podvědomí si toho chlapečka moc preju, ale beru prášky protože to opravdu neplánujeme, teď kdybych opravdu byla musela bych s manželem. Hodně přemýšlet jestli jo nebo ne.. Kdyby jsme to plánovali tak prášky neberu
@MIBART tak ono je v podvědomí něco jiného než plánovat
ty si můžeš říct že nechceš s manželem, ale tvoje podvědomí může tajně touzitpo dalším a to ty sama neovlivníš
neber to nijak zle, jen to tak prostě vypadá ![]()
@Michaela02993 já to zle neberu, podvědomí dělá své to je pravda, ale musím brát trošku do budoucnosti že čtyři děti fakt ne… Kdyby se to fakt stalo budeme hodně hodně přemýšlet co dál
@MIBART 4 děti nejsou taková hrůza, kamarádka jich má 5 a zvládá to ( 11,8,6,2 a nejmladší má 11 měsíců)
kupodivu to zvládají úplně v pohodě ![]()
@Michaela02993 noo nevím, zatím je to něco mezi, už jsem si řekla že fakt děti nechci, holky si užívám, první nastupuje do školy a už bude zase více práce… Budeme to muset s manželem pořádně probrat kdybych opravdu byla… Protože přes prášky se mi to nikdy nestalo…
@MIBART já bych Teda těm práškům věřila, ale pokud opravdu nechcete s manželem další dítě, chraňte se třeba ještě kondomem k té ha
ty tu pořád lovíš duchy (máš je na každém testu a vždy stejně silné), pak popisuješ vyloženě ukázkové těhotenské příznaky
to už bys musela mít na testu minimálně dálnici
![]()
@Michaela02993 já praskum taky vždycky věřila ale po zkušenosti z dubna už nevěřím ničemu… Telisku jsem taky věřila a zklamalo mě, antikoncepční injekce mě také zklamala
@MIBART tak tělísko, to je známá věc
kamarádka přes něj má dceru, teď si ho dala znovu a je vyjukaná jak prvnička aby se jí ta „nehoda“ zas nestala
![]()
@Michaela02993 no já telisku věřila byla to mirena a ta je dobrá ale měla jsem pořád problémy nějaký