Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 Jooo, HA mi taky pěkně rozbombila tělo si myslím. Napsal mi ji už od 15 a končila jsem ve 26. Myslím, že ty cykly ani neměly šanci se nějak ustálit. Teď jsem 2 roky čistá a furt to není ono no, i když jsem měla asi 3/4 roku, kdy přicházela MS pravidelně co 30 dní..
Ono si nás to mimčo najde, jen asi budeme muset ještě počkat
@lename Tak určitě že se zadaří možná už zadařilo a pokud ne prommluv si s dr o DUPASTONU je to nehormonální a nádherně upravuje cyklus.. protože takto máš sníženou šanci na polovinu s těmito cykly…
a začni jíst kyselinu listovou pokud nejíš
@lename Tak ještě ti dám typ
JOGA
AKUPUNKTURA
CVIČENÍ PODLE DR MOJŽÍŠOVÉ
Zdravím holky, tak jsem tu zase po delší odmlce, chtěla jsem ze vás zeptat jakou máze zkušenost s tímto mamatestem? Měl někdo falešně pozitivní výsledek? ![]()
@janca-h777 píše:
Zdravím holky, tak jsem tu zase po delší odmlce, chtěla jsem ze vás zeptat jakou máze zkušenost s tímto mamatestem? Měl někdo falešně pozitivní výsledek?
Většina ho tu dost chválí. Každopádně takhle viditelná čára falešná nebude ani náhodou, budeš v tom. ![]()
@janca-h777 jako každý test občas ukázal rysku, ale tenhle tvůj je krásně pozitivní. Gratuluji
Tak snad to bude dobrý, ještě koupím jiný testy na potvrzení ![]()
@janca-h777 hlavně stejnou značku pokud budeš kupovat papírkový. Nebo si kup digitální, ten sem měla na potvrzení já ![]()
@janca-h777 toto je jasne pozitivni test
tady neni nad cim premyslet
gratuluji ![]()
@janka23 kupodivu jo
furt 2v1, ale normálně mě pálí žáha až tak že to bolí ![]()
@janca-h777 nikdy mi žádný test neukázal nic a když jsme byla těhu //…mamatest je super a toto opravdu není žádná falešná čárka ![]()