Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 uz jsme se v nejake diskuzi na toto tema bavily. Asi kazdy test jednou byl nebo muze byt vadny
a ja mam zkusenost i s mamatestem. Ale pravda, ze za cele obdobi tech tri tehotenstvi (ac jedno bylo neuspesne), mi mamatest ukazal snad jen 2× dost viditelneho ducha na ibou testech z krabicky.
@janka23 ještě minimálně 2 dny by si mohla počkat
ale už je mi aspoň líp ![]()
@Michaela02993 vydrzi
vsak pockej, nakonec budeme jeste vyhanet z prenaseni ![]()
@janka23 nooo tím bych si tak jistá nebyla
fakt začínám mít pocit že to může být kdykoliv ![]()
@Michaela02993 ooo tak to pak jooo
tak to na tebe budu myslet
a napis hlavne ![]()
@janka23 neboj
ale takový pocit mám už minimálně od úterka takže pochybuju že to bude brzo
takový ten pocit že se otevírám mám takže uvidíme co s toho bude ![]()
Děvčata tak je to asi vážně pravda, nemůžu tomu uvěřit, zítra jdu na gyndu, tak snad tomu pak už věřit budu až mi to potvrdí ![]()
@janca-h777 co na gynde? Spinis? Nebo jsi po rizikovem? Na gynde v tomto tydnu nebude nic! Zbytecne stresy! Jsi az 14dni nebo 3tydny po meskani. Jinak ti nic nepotvrdi. Ted je to prukazne jen z testu max krve ![]()
Příspěvek upraven 21.07.19 v 14:13
Já tam chci jít i kvůli práci, dělám u zubaře, takže skoro každý den děláme rentgeny a pracujeme se v vším možným tak nechci něco podcenit ![]()
@janca-h777
Ahaa, tak to chapu
ale pocitej, ze na UTZ nepujde jeste nic videt ![]()
@janca-h777 max ti vezme krev tam ještě nic neuvidí možná váček kdyby si byla 5tt
@Kajka9 @janka23 no holky měly jste pravdu, neměla jsem tam chodit, akorát mě vystrašil mimoděložním a vzal mi krev a teď mám akorát stres
achjoo no myslela jsem že už tam bude aspoň bublinka ale nedošlo mi že mám cyklus cca 35 dní dlouhý takže se samozřejmě posune i ovu a všechno…no tak snad to bude dobrý ![]()
@janca-h777 to vis, ze bude. Sla jsi silene brzo. Nela jsi jit za 14 dni. Pokud se bojis mimodelozniho, zajdi si 2× co 2-3dny na krev, jestli se hodnota zdvojnasobuje. Ja spis sledovala silu carky po dobu tydne (stejnou znacku) a pak jsem jen cekala ![]()
@janka23 jojo krev mi vzali a ve středu jdu znova
zítra odpo mám zavolat, tak uvidíme…
@janca-h777 tak znovu si na kontrolu zajdi za tech 14dni. Protoze dokud neni srdicko, budou te nejen strasit mimodeloznim, ale pak neprosperujicim tehotenstvim.je blbost tam drive, nez v 7tt, jit. Duvod jiz znas
a z ten stred to nestoji ![]()