Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička z tohoto duvodu jsem testovala vzdy jen digitalem. Take mi prijde, ze hezky viditelne duchy dela uz skoro kazdy test
@janka23 Jo jo dělá, lady max, slučníkový test
z teta drogerie, mamatest, pepino a i intimed to umí
neříkám, že to dělá každý proužek, ale spolehlivě ti třeba ze dvou balení jeden test něco vykouzlí a to je dělám podle návodu, nemáchám je hodinu a sleduju čas kvůli limitu.
@janka23 souhlas
já Teda nejsem na rizikovým ale už jsem taky doma
![]()
@Michaela02993 ja si doma jeste presne mesic do nastupi na materskou posedim
prave zvazuji, jestlu mam jit k dr pristi tyden nemocenskou ukoncit a nastoupit pak na ty tri tydny na dovolenou (pracuji ve skole a zacinaji prazdniny) nebo to uz kaslat a tech 34dni dovolene +12dni studijniho volna si nechat pak proplatit ![]()
@Michaela02993 kdyz se v tech skupinkach tak hezky porad potkavame… tak se zeptam, mas uz doma nejakeho maleho raubire nebo ted cekas prvni? ![]()
@janka23 no tak já už si doma jen budu válet šunky a pomalu se chystat
sice mám ještě na všechno čas ale pomaloučku po lehoučku každý den něco tak to všechno stíhám
![]()
No na tvém místě bych taky nevěděla jestli ukončit nebo neukončit
to mě příští týden v pondělí čeká prohlídka tak se na to netěším protože syn už má prázdniny a chudák moje babička ho bude muset hlídat ![]()
@janka23 jooo my se potkáváme v hodně skupinách
to je pravda
v některých skupinách přiznám, že si z některých ženských vyloženě dělám legraci protože jsou to opravdu hysterky co by nejradši poučovaly každého
a já už doma mám, v září mu bude 6
![]()
@Michaela02993 jooo ja pochopila. Dva mesice se snazime a nejde nam to a nejde, poradte
ja mam zatim tu trpelivost.ale kdovi, jak dlouho ![]()
Tak na prazdniny se netesim. Sice si rikam, ze sve ctyrlete dceri udelam hezke prazdniny (takove posledni, kdy bude jedinacek a mit maminku pro sebe, ale nadruhou stranku… booze, to bude psycho
) chodi sice do skolky, jen na dopoledne, kdyz jsem uz doma, ale i tak ma program ![]()