Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
19.6.19 19:37

@janka23 hele teď sem schválně dělala blbce v jedné diskuzi „tehotna a sjíždět vodu“ a do zpráv mi píše nějaká Anabel že beztak chlastam, no troll sem udělala že jsem naprosto bezdetna a ať mě Teda poučí :lol: :lol: :lol: to bys musela vidět :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak já už mám svého 5ti leťáka doma, ale ten je zas posedlý tím že bude mít sestřičku takže pomáhá chystat jak jen to jde :D :D a prakticky furt prudi, taky mu s manželem uděláme ten červenec jako jedinackovi ještě takový bohatý aby si to užil ale pak už holt má smůlu :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 19:44

@Michaela02993 takze to s detmi mame podobne :-D

Haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to se ni stalo take. Nekdyna zacatku jara se do me pustily dve maminy za muj nazor (jedna vlozila na emimino fotku vlozky s menstruaci a mela tam kus sliznice, pry potratila kvuli radam na emiminu),jsem ji napsala, ze je nechutna a doslova prase, ze toto dela :-D mi napsala, ze prase jsem ja a ze me rady jsou k nicemu a beztak jsem nejaka dvacitka, co v zivote nic nedokazala a bezdetna :-D (nevymlouvala jsem ji to, proc to delat, ze)… a posledni tecka byla, ze mi napsala, at si jeji vlozku vezmu a zaramuji! :-D pak se na mou obhajobu pridalo asi jeste 5mamin, ale byly za stejne trotly, jako ja :mrgreen: :mrgreen: jak koncerzace dopadla, netusim, uz jsem tam nesla, bych se akorat zase vytocila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
19.6.19 19:48

@janka23 joooo to se nepustila jen do tebe, ale i do mě :D to myslím u té fotky dokonce nás obě označila že za to můžeme my že to je embryo :D jako myslela sem ze se z té fotky pozvracím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 19:55

@Michaela02993 to bylo neco :lol: :D :lol: :lol: to me dorazilo. jakoze je tu dost zajimaveho pocteni, ale asi toto byl nejvetsi extrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
19.6.19 20:04

@janka23 já v té diskuzi „tehotna na vodu“ nebo jak to je, trollim jednu tu „mamynku“ protože se tam pustily ženské do těhotné (ani neví že se o ní píše protože ten dotaz napsala její kamarádka) s tím že v 7 měsíci chce jet na vodu a jednou si zakourila z vodní dýmky… No a už v soukromé zprávě jsem údajně „jednodušší, denně ozrala jak rozinka v rumu“ atd :lol: :lol: lol jako přišlo mi nefér že tohle řeší kamarádka té těhotné že ona v 7 měsíci pojede sjíždět řeku, tak když se na to cítí tak proč by nejela že :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 22:45

@Michaela02993
Je to risk.ale kazdeho vec, musi vedet, co zvladne a co ne :) a tomuhle se rika: kamaradka :-D fales i ve virtualnim svete :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 22:46

Tooz a kde mame tu @MIBART :) jsem zvedava, jestli bude dalsi mimi ci ne. Uz to musi vedet na stopro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.6.19 22:50

@janka23 @Michaela02993 fotku s vložkou??? To si děláte prd**?! :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
19.6.19 23:03

@Domička fakt nekecáme, někde myslím v téhle nebo jiné diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: březen, duben max :D :D :D :D

Příspěvek upraven 19.06.19 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
19.6.19 23:06

@janka23 přesně, ta faleš je hnusná ale přitom ta těhotná ani neví že o ní někde něco napsala :D to je prostě trapas tady to, napsala to její „kamarádka“ která potratila a myslí si jak je to nebezpečné (no nezapomněla dodat že si těhotná jednou zakourila z té vodní dýmky) a už byl oheň na střeše :D jako snad ta těhotná sama ví co dělá ne, ještě aby za ní rozhodoval někdo jiný a ke všemu to dával anonymně na internet :D to už je fakt „kamarádka“ na duracelky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 23:36

@Domička nahodou,myslela si slecna, ze je tehotna. A vypadl z ni kus sliznice. Tahly kus zakonceny nejakou kulickou. usoudila, ze je to embryo ( v te dobe to snad nema ani milimetr), ale ona to tak proste mela. Prozkoumala na wc kalhoty, vytahla to a hezky to dama na emimino :-D ze dekuje za rady a kvuli nim potratila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Michaela02993 nekdy je lepsi se k tomu nevyjadrovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 23:36

@Michaela02993 doufam, ze jsi od pani dostala plno uzitecnych rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
19.6.19 23:43

@janka23 to si piš :D ale nejvíc sem si vyslechla že chlastam nebo to nemám v hlavě v pořádku :D :D :D :D
Heleee ale už tu nebudeme rozebírat tu fotku „embrya“ nebo se asi poblinkam, mám to furt před očima :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.6.19 23:51

@Michaela02993 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uz mlcim uz mlcim :-D
A pani ma deti? Nebo zasebou jen potrat.me totiz prijde, ze nejvice zkusenych, co davaji rady, jsou bezdetne :) ale tak dost dela asi i ten virtualbi svet. Obcas me i udivi, jak neco napisu a prijde mi zpet odpoved s urazkou. Nebo vlozena do anonymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
20.6.19 11:00

@janka23 no přesně, na internetu si prakticky každý může napsat co chce a dělat frajera :D je to hrozně smutný že všichni ti co mají nejvíc řeči se schovávají za písmenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí