Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
23.7.19 16:04

@janka23 tak HCG mám 900 což je prý v normě, ale ještě jdu teda zítra aby bylo vidět jak ta hodnota poroste :) tak snad to bude dobré :) no oni mají od příštího týdně 3 týdny dovču takže pak už se tam dostanu až v půlce srpna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
23.7.19 18:45

@janca-h777 tak nad 1000 jde videt dutinka. Tak kdybys sla v pondeli, mas tam dutinku :)
A k dr jses snad za tech 14dni ;) a v poradku to bude! Zbytecne se stresujes. Ale chapu to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 22:05

Ahoj, prosím o zachování anonymu chodí sem známá co zná mojí přezdívku a neví že se snažíme. Přidávám fotku přehledu délky mých posledních cyklů, ovulace dle příznaků proběhla 7.6. (neměla jsem ovulačním testy, takže neověřená), 14.-17.6. jsem měla bolesti jako při menstruaci a myslela si že dojde dřív, dle menstruačního kalendáře, který vypočítává průměrnou délku cyklu jsem menstruaci měla dostat dnes tj. 31 den cyklu. Příznaky mám stejně jako každý měsíc snažení, takže asi tak :D Chci se Vás zeptat, kdy je nejdřív možné testovat, aby test ukázal aspoň slabou čárku. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1375
21.6.21 22:14

Po termínu vynechání ms. Případně cca 14 dní od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
21.6.21 22:18

@Umík souhlas 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
21.6.21 22:32

Až ti vynechá ms. Jinak pokud byla ovulace skutečně 7.tak by teď už něco být vidět mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 22:46

@Umík Ano to samozřejmě vím, ale tak nějak tápu v tom kdy to vynechání je když mám cykly cca 30-35 dní respektive nevím jak to brát

• Citovat
  • Upravit
6189
21.6.21 23:21

Udělej si test 30DC. Dřív to nemá cenu s takto dlouhým cyklem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 23:52

@Markéta188 Zítra budu 32 den cyklu, tak to zkusím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1375
22.6.21 08:37
@Anonymní píše:
@Umík Ano to samozřejmě vím, ale tak nějak tápu v tom kdy to vynechání je když mám cykly cca 30-35 dní respektive nevím jak to brát

Tak pokud máš cyklus až 35 dní, tak bych testovala až po uplynutí těch 35 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
22.6.21 20:18

Hlavně to neuspěchat. Pokud jsou dlouhé cykly počítala bych dle poslední menstruace (délky) + 1 týden a pak testovala. Otázkou je, zda tak dlouho vydržíš, většina z nás testuje jak o závod příliš brzy. Nebudu lhát, já testovala už od 9DPO :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 20:21

@chs.jasmin No upřímně mám samozřejmě taky problém vydržet, jenže bydlíme na vesnici a do města se dostanu až v pátek, takže stejně nemám na výběr minimálně do pátečního večera testovat :D Snažíme se už přes rok a miminko si hrozně přejeme. Dneska jsem ráno měla trochu růžový výtok který pak zmizel, takže stejně na 99% se zase nepovedlo.

• Citovat
  • Upravit
10073
22.6.21 20:48
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymu chodí sem známá co zná mojí přezdívku a neví že se snažíme. Přidávám fotku přehledu délky mých posledních cyklů, ovulace dle příznaků proběhla 7.6. (neměla jsem ovulačním testy, takže neověřená), 14.-17.6. jsem měla bolesti jako při menstruaci a myslela si že dojde dřív, dle menstruačního kalendáře, který vypočítává průměrnou délku cyklu jsem menstruaci měla dostat dnes tj. 31 den cyklu. Příznaky mám stejně jako každý měsíc snažení, takže asi tak :D Chci se Vás zeptat, kdy je nejdřív možné testovat, aby test ukázal aspoň slabou čárku. Děkuji :kytka:

Ahojka, pokud máš nejdelší cyklus za posledních 6 měsíců 35 dní, tak udělej test 36 den..čím později, tím lépe..nebudeš lovit duchy jak je to tu zvykem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
23.6.21 17:01
@Anonymní píše:
@chs.jasmin No upřímně mám samozřejmě taky problém vydržet, jenže bydlíme na vesnici a do města se dostanu až v pátek, takže stejně nemám na výběr minimálně do pátečního večera testovat :D Snažíme se už přes rok a miminko si hrozně přejeme. Dneska jsem ráno měla trochu růžový výtok který pak zmizel, takže stejně na 99% se zase nepovedlo.

Tak růžový výtok bývá i u hnízdění, tak neklesej na mysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.21 17:45

@chs.jasmin Uhnízdění by bylo dřív ne :think: každopádně pořád nic, tak počkám do neděle (37 den cyklu) a pokud to nedostanu, tak si udělám test. Ale moc nadějně to nevidím, poslední dny mám hroznou smůlu na věci :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex