Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
28.5.19 21:22
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Mám během půl roku za sebou 2 biochemické, takže jsem si tento cyklus řekla, že opravdu počkám, ať nejsem opět zklamaná. Bohužel ten chtíč vědět aspoň malý dusík je velký :(

Znám to, já měla 2 bio hned po sobě takže tě v tomhle chápu, ale Taky po tom bio musíš vědět že se to může klidně stát znovu. Neber to špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 22:28

@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo ne :) ty jsi kolik dní po ovu?

• Citovat
  • Upravit
6238
28.5.19 22:31
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo ne :) ty jsi kolik dní po ovu?

Tak vědět že tam je je sice dobrá věc, ale taky to s MS může pořád odejít proto říkám ať se na to zatím vykašleš abys pak nebyla zklamaná. Nemyslím to nijak zle, myslím to spíš naopak :) :) :) od ovu? No už pěkně dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
28.5.19 22:32
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo ne :) ty jsi kolik dní po ovu?

Já bych to před ms nedělala nikdy nevíš co se může stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 23:27

@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než já :,( včera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela :mrgreen: @Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu? :)

• Citovat
  • Upravit
11659
28.5.19 23:31
@Anonymní píše:
@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než já :,( včera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela :mrgreen: @Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu? :)

Janě no.. nemyslím to nějak zle ale pak to sklamání kdyby to odešlo s ms kdyby se netestovalo před ms tak plno žen o tom neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
28.5.19 23:54
@Anonymní píše:
@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než já :,( včera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela :mrgreen: @Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu? :)

Souhlasím s Kajkou.
A já neřekla nějakou dobu ale dlouhou dobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 07:59

12 Dpo negativní TT

Ahoj holky. poslední MS byla 5.5. Ovulace byla někdy mezi 17-19.5. Dnes jsem testovala clearblue digi a -.. klasický papirkovy 10tka včera taky nic.. :zed: MS čekám teď v pátek, už déle jak týden mě poboliva podbrisek jakoby měla přijít MS a slabě spinim. Na špinění jsem zvyklá, ale spíš dohneda, tento cyklus slaboulince růžová, hlavně mě mate to pobolivani. Měla jste některá 12 Dpo negativní test a ukázalo se vám to až později? Nebo už nemám spíš doufat? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
255
29.5.19 08:27
@Anonymní píše:
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišla :lol: Nedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim :lol: :lol:
a kolik dnů mas do ms? Jinak já tě s tou nedockavosti chapu 😀, je to strašný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
29.5.19 09:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky. poslední MS byla 5.5. Ovulace byla někdy mezi 17-19.5. Dnes jsem testovala clearblue digi a -.. klasický papirkovy 10tka včera taky nic.. :zed: MS čekám teď v pátek, už déle jak týden mě poboliva podbrisek jakoby měla přijít MS a slabě spinim. Na špinění jsem zvyklá, ale spíš dohneda, tento cyklus slaboulince růžová, hlavně mě mate to pobolivani. Měla jste některá 12 Dpo negativní test a ukázalo se vám to až později? Nebo už nemám spíš doufat? Děkuji

Holky proč testujete před ms? testujte po ms.. může být ještě brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.5.19 09:37

@Kajka9 no protože prostě zvědavost :palec:. Všechny víme, ze se to nema a proč se to nemá, ale zakázané ovoce chutná nejlépe. A když testujeme před ms, musíme proste počítat s rizikem… Já vím, ze zvědavost je blbej důvod, ale nic jiného v tom není… možná ještě nedockavost. Tak je nesuď ☺️️, každý si to dělá podle svého a dělat bude ikdyz to muže být sebevetší pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
29.5.19 09:40

@Domička Já nikoho nesoudím ale je to blbost za 1 nemusí tam nic vydět budou sklamané přitom může být ještě hodně brzo a za druhé se to neudrží a pak by to ani nevěděli.. já to nemyslím zle, ale říkám že je to nejlepší po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.5.19 09:46

@Kajka9 jj pravdu mas ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
30.5.19 16:43

Holky teď delanej test, z dr. Maxe to není test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
30.5.19 16:47

@MIBART ty těm práškům fakt nevěříš že? Je docela divný že ti pořád takhle vychází testy, všechny co jsi dělala mají dle mě stejnou čárku která nesili. Nechceš to řešit s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí