Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Mám během půl roku za sebou 2 biochemické, takže jsem si tento cyklus řekla, že opravdu počkám, ať nejsem opět zklamaná. Bohužel ten chtíč vědět aspoň malý dusík je velký
Znám to, já měla 2 bio hned po sobě takže tě v tomhle chápu, ale Taky po tom bio musíš vědět že se to může klidně stát znovu. Neber to špatně ![]()
@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo ne
ty jsi kolik dní po ovu?
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo nety jsi kolik dní po ovu?
Tak vědět že tam je je sice dobrá věc, ale taky to s MS může pořád odejít proto říkám ať se na to zatím vykašleš abys pak nebyla zklamaná. Nemyslím to nijak zle, myslím to spíš naopak
od ovu? No už pěkně dlouho ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ano, ale neda mi to nevědět, zda se zadařilo nebo ne. Uvažuji, že si zítra zajdu na tu krev, ať vím jestli tam mrňousek je nebo nety jsi kolik dní po ovu?
Já bych to před ms nedělala nikdy nevíš co se může stát..
@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než já
včera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela
@Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu? ![]()
@Anonymní píše:
@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než jávčera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela
@Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu?
Janě no.. nemyslím to nějak zle ale pak to sklamání kdyby to odešlo s ms kdyby se netestovalo před ms tak plno žen o tom neví..
@Anonymní píše:
@Kajka9 ano, ale ta zvědavost je silnější než jávčera večer jsem si říkala, že ráno testovat nebudu a ejhle, zase jsem to nevydržela
@Michaela02993 a jak to vypadá? Když už nějakou dobu?
Souhlasím s Kajkou.
A já neřekla nějakou dobu ale dlouhou dobu ![]()
Ahoj holky. poslední MS byla 5.5. Ovulace byla někdy mezi 17-19.5. Dnes jsem testovala clearblue digi a -.. klasický papirkovy 10tka včera taky nic..
MS čekám teď v pátek, už déle jak týden mě poboliva podbrisek jakoby měla přijít MS a slabě spinim. Na špinění jsem zvyklá, ale spíš dohneda, tento cyklus slaboulince růžová, hlavně mě mate to pobolivani. Měla jste některá 12 Dpo negativní test a ukázalo se vám to až později? Nebo už nemám spíš doufat? Děkuji
@Anonymní píše:a kolik dnů mas do ms? Jinak já tě s tou nedockavosti chapu 😀, je to strašný.
@Domička u dcery (5let) jsem na to přišla v 7tt a opravdu kdybych neměla tak dlouho zpožděnou ms a manžel mi to nepripomel, tak bůh ví kdy jsem na to přišlaNedalo mi to a dělala jsem si teď další TT a vůbec nesili. Napadlo mě, že si zítra zajdu na krev, jelikož se z toho čekání asi zblaaaaaznim
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. poslední MS byla 5.5. Ovulace byla někdy mezi 17-19.5. Dnes jsem testovala clearblue digi a -.. klasický papirkovy 10tka včera taky nic..MS čekám teď v pátek, už déle jak týden mě poboliva podbrisek jakoby měla přijít MS a slabě spinim. Na špinění jsem zvyklá, ale spíš dohneda, tento cyklus slaboulince růžová, hlavně mě mate to pobolivani. Měla jste některá 12 Dpo negativní test a ukázalo se vám to až později? Nebo už nemám spíš doufat? Děkuji
Holky proč testujete před ms? testujte po ms.. může být ještě brzo…
@Kajka9 no protože prostě zvědavost
. Všechny víme, ze se to nema a proč se to nemá, ale zakázané ovoce chutná nejlépe. A když testujeme před ms, musíme proste počítat s rizikem… Já vím, ze zvědavost je blbej důvod, ale nic jiného v tom není… možná ještě nedockavost. Tak je nesuď ☺️️, každý si to dělá podle svého a dělat bude ikdyz to muže být sebevetší pitomost.
@Domička Já nikoho nesoudím ale je to blbost za 1 nemusí tam nic vydět budou sklamané přitom může být ještě hodně brzo a za druhé se to neudrží a pak by to ani nevěděli.. já to nemyslím zle, ale říkám že je to nejlepší po ms
@MIBART ty těm práškům fakt nevěříš že? Je docela divný že ti pořád takhle vychází testy, všechny co jsi dělala mají dle mě stejnou čárku která nesili. Nechceš to řešit s doktorem?