Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
12.5.19 11:37

@MIBART asi jo, tohle už nemůže být náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.5.19 16:45

@Domička no uvidíme zítra udělám další test a volám k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.5.19 16:49

@MIBART tak dej pak vědět. Jsem fakt zvědavá :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
15.5.19 13:16

@MIBART Tak jak si dopadla? Já jsem napnutá jako struna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
15.5.19 13:21

@Domička ahoj, no testy jsem si už nedělala, myslím že nejsem, v pondělí jsem zase začala spinit nevím co to zase je a k doktorovi jdu až příští týden jsem objednaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.5.19 08:24

Ahoj holky tak carka zesílila uz mam dve krasne čárky ale byla jsem na ultrazvuku a zatim nic nebylo videt a dle krve to muze byt tehotenstvi nebo cysta. V pondeli kontrola. Tak mam nervy ale prece pri ciste by se carecka pekne nevybarvovala postupne 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.5.19 08:28

@Petruna83 pokud jsi nějak opravdu na začátku těhotenství tak na ultrazvuku opravdu ještě nic neuvidí, uvidí tam něco až když hcg je kolem 1000jednotek a výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.5.19 08:35

@Petruna83 já měla u prvního těhu taky pěkné 2 // a na ultrazvuku prdlačku. Jen mi rekla, ze ta sliznice je vysoká a to znamená, ze je v pořádku, ze se mělo mimčo za co chytit a objednala mě za 14dní na další ultrazvuk. Nicméně já tehu zjistila brzo a něco nebylo v pořádku, tak to nedopadlo, ale to bude určitě ok neboj. Taky si myslím, ze kdyby to byla cysta, tak by čárka nesílila postupně, ale byla by furt stejná. Byla jsem na ultrazvuku par dni zpět a přes ten vnitřní oni poznají, zda je tam cysta nebo ne, protože mě MUDr rikal, ze žádné cysty nevidí a vaječníky kontroloval, zda jsou ok… tobě nedělali vnitřní ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
16.5.19 08:39

@Petruna83 to je jasné že tam nic neuvidí.. ne při cystě jsem nikdy neměla pozitivní test s to jsem musela testovat skoro každý měsíc dr to chtěla a měla jsem x x cystu a nikdy ani duch… já měla slabé // když jsem byla ve 2 týdnu… šlo něco vidět až v 6 týdnu dutinka a 7 týden srdíčko..byla jsem na UZ ve 4 týdnu tak brzo protože podle ms jsem měla být 7 týden neviděla vůbec nic jen vysoko sliznici…14 dní nervů a mám tu 20 měsíční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.5.19 08:40

@Domička

Delal a prave rikal ze nic nevidi jen ze sliznice je vysoko a ze jsem asi mela pozdější ovulaci ze to nesedí s poslední ms a ro bylo v pondeli hned nabral krev a v pondeli mam jit zas na kontrolu a rikal ze sve praxe ze si mysli ze to tehotenstvi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.5.19 08:42

@Petruna83 odborník nejsem, ale pokud je vysoká sliznice, tak si myslím, ze je to jasné těhu :palec:… hlavně klid a žádný stres :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.5.19 08:55

@Petruna83 většinou pokud to není kontrola 14 dní od pozitivního testu (na testu dálnice) tak nic vidět nejde a někdy ani po 3 týdny později :) :) :) :) takže buď úplně v klidu, jen jsi šla trochu brzo :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.19 17:19

Krásný den všem, mám otázku. V září jsem vysadila antikoncepci, v prosinci jsem měla zpoždění 18 dní ms, v lednu jsem šla k paní doktorce, bylo to nejspíš tím vysazením. Ale teď, teď mám menší problém, a furt nevím na čem jsem, poctivě jsem vše počítala, i když skoro ničemu nerozumím, ale ms jsem měla dostat teď 12.5. a furt nic, včera co bylo jediné, tak na tamponu malinkatá růžová skvrnka, a test mám negativní, otázka, mám ještě čekat, jestli se ms dostaví a nebo jít k dr. Moc děkuji za rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
255
16.5.19 17:21
@Anonymní píše:
Krásný den všem, mám otázku. V září jsem vysadila antikoncepci, v prosinci jsem měla zpoždění 18 dní ms, v lednu jsem šla k paní doktorce, bylo to nejspíš tím vysazením. Ale teď, teď mám menší problém, a furt nevím na čem jsem, poctivě jsem vše počítala, i když skoro ničemu nerozumím, ale ms jsem měla dostat teď 12.5. a furt nic, včera co bylo jediné, tak na tamponu malinkatá růžová skvrnka, a test mám negativní, otázka, mám ještě čekat, jestli se ms dostaví a nebo jít k dr. Moc děkuji za rady a zkušenosti.

Já bych tomu asi dala čas přes víkend a pak bych vyrazila k dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.5.19 17:28
@Anonymní píše:

Taky bych ještě počkala, některé ženy mají problém s cyklem po vysazení HA klidně i rok,, záleží pouze na tvém těle jak se s tím zvládne vypořádat nebo ne. Pokud by si ani za týden MS nedostala asi bych na tvém místě šla k dr, zpoždění pár dní ještě není nic neobvyklého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí