Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky a je to tu zase, prášky jsem začala brát 18.4. A raději si dělam testy když to mám dostat, nebo spíše nemám to dostat, příští týden bych měla mít údajně termín MS a dneska jsem si udělala raději test odlétám příští týden na dovolenou že tam nic není, v, fotit to jde blbě
@MIBART já tam cosi vidim
. To jdi do háje
, to už snad není ani možné, ne? ![]()
@Domička já jsem úplně v háji už, to už fakt není možný, v pondělí udělám ještě znovu a půjdu hned k doktorů posledně říkal že mi udělá nabery a uvidí se co dál
Ahoj holky, myslíte že duch sílí? Tedy pokud budou vidět
naživo mě přišel silnější ale teď když koukám tak zas ne
jestli má cenu testovat dál. Cyklus mám mezi 26-28 dní a dnes jsem 26 DC a nic. První test včera a na tom bílém obalu dnes
@MIBART to je dr.max že? Pokud tam nebyl v limitu tak ho neber vážně. Mě dělá duchy v jakoukoliv dobu cyklu ![]()
@MIBART no to je hustý. Hele a nebylo by lepší si nechat podvazat vaječníky?
nebo tak něco?
Z dr. Maxe kupují vždycky testy, jeden jsem si dělala předevčírem a byl úplně bilej, nikdy mi neudělal falesnej, v limitu nevím zda byl protože jsem ho odložila a vrátila se k tomu až když byl zaschlej
@Domička jojo nad tím jsem už přemýšlela že by to bylo asi nejlepší pro mě
@Anonymní píše:
Ahoj holky, myslíte že duch sílí? Tedy pokud budou vidětnaživo mě přišel silnější ale teď když koukám tak zas ne
jestli má cenu testovat dál. Cyklus mám mezi 26-28 dní a dnes jsem 26 DC a nic. První test včera a na tom bílém obalu dnes
Já na tom dnešním něco vidim
asi bych testila dal ![]()
@Domička poslední dobou je to až teď, nikdy problém nebyl nevím co se to děje
@Domička moc děkuji, taky to tak vidím.