Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 já si už nic dělat nebudu, minulý týden jsem krvacela dva dny
@MIBART jak chceš ale vždy to musíš dělat ráno ten test pak to nemusí být jasné
@Kajka9 nemusí ráno, jen se to doporučuje kvůli větší koncentraci v moči. Mě ráno nikdy nevyšel pozitivní ale jen duch a odpoledne už byl vidět víc než ráno
@Michaela02993 tak jako nemusí ale pokud chceš vidět jestli duch sílí tak je nejlepsí zhruba ve stejnou dobu a nebo ob den to se zvyšuje HCG a nejlépe stejné testy ( značky) a stejná citlivost aby sis byla jistá
Je to na tobě. já bych udělala ještě jeden za pár dní.. mě třeba test nikdy neudělal ducha když jsem těhotná nebyla a to jsem testovala skoro každý měsíc protože jsem měla rozházenou MS a dr to po mě chtěla.. i když jsem měla cystu tak jsme měla negativní
@Kajka9 Jo jo, taky jsem slyšela takové příběhy, ale spíš si myslím, že je to falešně pozitivní, ale uvidíme no… @Michaela02993 no mamatest ukazoval, ale už mě taky vyšplouch - asi dva měsíce dozadu. A v lednu mi ukázal večer sotva viditelnou druhý den dálnice, jenže to bylo v půlce měsíce na začátku ovu. Takže jsem otěhotněla asi v prosinci, ms na přelomu prosinec/leden byla slabá, pak hned pozitivní tt a v 5+6 jsem potratila.
@Domička tak on ti před těmi cca 2 měsíci mohl něco ukazovat v tom smyslu že jsi třeba těhotná byla, myslím biochemické, že se vajíčko jen neuchytilo
@Michaela02993 tak jsem nevydržela a mamatest taky ukazuje //, zkoušela jsem fotit, ale je to slabota. Na fotce je vidět kulové. Tak uvidím, nechám to do středy, obden zkusím test a když to bude furt stejný, tak vyrazím k MUDr.
@Domička mě Teda 100% jistotu dal krevní test z lékárny a potvrdil mi to digitální. Tak pokud máš možnost, kup si klidně ten krevní a ten ti to rozlouskne ![]()
@Michaela02993 jedna lékárna u na ho má na internetu v nabídce. Tak zkusím zjistit jesli ho mají i na pobočce.