Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak k doktorovi jsem se dneska nemohla vůbec dovolat, jinak nevím proč by mi neměla fungovat, brala jsem ji normlane od 15 ti let do 20 let než jsme se pak začali snažit o první, pak jsem ji začala brát po první dceři a též vše v pořádku až teď začaly problémy nechápu
@MIBART neber to odemne jako nějaké rypani nebo něco, jen mám asi 3 kamarádky které ha brali normálně, pak vysadily narodily se jim děti a když znovu ha nasadily měly taky problémy a ha jim ze zvláštního důvodu kvůli změně hormonů v těle po těhotenství nějak nefungovala
@Michaela02993 ne úplně v pohodě neberu to jako rypani, no zkusím zítra znovu zavolat doktorovi a zeptat se co se děje… Vůbec tomu nerozumím, nebo nám je hold ten chlapeček souzenej
@MIBART i to je možnost
mě po porodu taky nesedla některá ha takže mi museli brát krev a podle krevního obrazu mi museli ha nasadit, takže jsem vyzkoušela 3 druhy než mi sedla správně a pro jistotu jsem si každý měsíc dělala test a desila se aby tam nebyla druhá čárka
![]()
Kamarádka zase díky mimoděložnímu přišla o vejcovod, měla 4 děti a po porodu nasadila ha tak se radovala že když už má prášky a jen jeden vejcovod je šance minimální, o půl roku později zjistila že je těhotná a teď už má 5 děti protože řekla že 4 nebo 5 to už je prý úplně jedno
![]()
@Michaela02993 tuhle antikoncepci co teď mám tak ji mám z toho důvodu že už jsem ji měla a nebyl problém
@MIBART tak to je divný, i když i já měla po těhotenství problém s antikoncepci kterou jsem brala předtím ale tělo by na ní mělo reagovat stejně jako dřív i když modř vysvětloval že se po porodu hormony změní a že tělo může reagovat jinak i na léky na které bylo zvyklé, ale je to divné. Tak holt nezbývá než to prokonzultovat s doktorem jak je možné že už po 2 antikoncepcich se ti tohle stalo, protože to by bylo aby na to nepřišel
„@MIBART“ Stín vidím, ale přijde mi to jako obtáhnutá čárka, nevypadá moc zbarveně ![]()
@MIBART A kdy jdeš k doktorovi? Ještě čekáš na potvrzení ne? Nebo jsem koukala, že pilulka.cz prodává domácí krevní test na zjištění hcg.
@Domička doktor je tam v pondělí, tak tam hned naklusu čekám co bude ještě přes víkend, zkusím ještě ten digitální pak koupit
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat na Váš názor.
S přítelem chceme miminko, snažíme se asi 3 měsíce, HAK jsem vysadila v listopadu. Teď mám strašně zvláštní cyklus, délka menstruace byla až 16 dní, řešila jsem to s gynekologem a ten mi napsal vit. E a léky na posílení stěny cév. To asi zabralo protože další menstruace byla cca 8 dní. Nyní se mi měla menstruace dostavit cca v pátek 3.5. ale zatím nic, těhu test negativní. Ale prostě se cítím nějak jinak, od středy jsem měla citlivé bradavky, a také docela silný bílý výtok, nemám teď chuť na jídlo nebo koření co mi dříve chutnalo. Tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám. Co myslíte, mám už zajít na gyndu, nebo ještě třeba počkat do středy a pak udělat další test? Děkuji za rady ![]()
@janca-h777 zkus počkat a udělat další test, pokud by i ten byl negativní, zašla bych k dr
někomu se tělo s vysazením HA srovnává pomaleji a trvá to dyl