Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 píše:
@Veve518 jak dlouho se snažíte?
My se teď dohodli, že si pořídíme druhé mimi, takže žádný drama ![]()
@Veve518 tak to potom chápu
nikdy to není hned ale pokud to necháváte tak nějak plynout je to nejlepší ![]()
@Michaela02993 píše:
@Veve518 tak to potom chápu![]()
![]()
nikdy to není hned ale pokud to necháváte tak nějak plynout je to nejlepší
Jj nechavame to jen tak plynout ![]()
@Veve518 to je asi nejlepší přístup
nám druhé trvalo 4,5 roku (pak 2× samovolny potrat) a nakonec to dopadlo dobře, snad
![]()
Ahoj holky, doporučuji testovat fakt až po vynechání ms. Já díky mamatestu zjistila těhu už 14dní před ms (byla jsem proste jen zvědavá a ani mě nenapadlo, ze bych fakt mohla být v tom)byla jsem nadšená a jednalo se o moje první těhotenství. Nicméně tehu nevyšlo a dostavila se velmi silná ms. Takže trpělivost růže přináší 👍
@Anonymní píše:
Dobry den chci se zeptat je mozne abych mela pozitivni tehu test po 3 dnech nechraneneho testu? Dekuji za odpoved
Jasně že ano…
@Annabela11 takže když sem měla v pondělí nechraneny sex, dnes mi může vyjít pozitivní test?
@Michaela02993 píše:
@Annabela11 takže když sem měla v pondělí nechraneny sex, dnes mi může vyjít pozitivní test?
Ne nemůže ![]()
@Veve518 já vím
ale přece bylo řečeno že ano
jinak jsem to napsala schválně, opravdu tak blbá nejsem ![]()
@Michaela02993 jako v téhle době je možné všechno
, nicméně si taky myslím, ze ne. To je fakt ještě brzo a spermie budou asi ještě na cestě k vajíčku a ikdyz chapu nedočkavost, tak se fakt vyplatí počkat a testovat až buď těsně před ms a nebo ideálně až když ms vynechá. Já testovala brzo, test vyšel ještě 10dni před ms pozitivní, ale pak to nevyšlo a ms přišla a to zklamání bylo strašný. Takže fakt vydrž
@Domička já testovat nemusím
já to napsala jako „hloupou odpověď“ na ten anonym a odpověď pani annabela
já opravdu nejsem tak hloupá jak to znělo, ta odpověď byla pouze „ukázka“ toho že mě osobně ta odpověď docela zarazila a jen jsem se tím trošku asi blbě pobavila
![]()
@Michaela02993 jó, já si všimla 😆, ale až když jsem to přidala 😆 😆 😆.
@Annabela11 tak to potom jo
že mi test nikdy nevyšel po 3 dnech
ne opravdu ten anonym nejsem já, ale byla to odemně asi blbá narážka aby si to třeba anonym co napsal ten dotaz, fakt nevložil tak že po 3 dnech od sexu test vyjde pozitivni
ale díky že jste pochopila mou ironií