Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička v pohodě
jen jsem. To brala tak trochu jako recesi a paní předemnou asi taky
já naštěstí nejsem taková že bych se musela ptát, vím jak to funguje
jednoho sviště doma mám a druhého v bříšku ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, otěhotněla jste tu některá přes antikoncepci?
Ahooj holky přidávám se nově k vám
jsem dnes 14 dni po pregnylu a 12 dni od ovulace. Zkusila jsem test a něco tam je. Četla jsem teď ale, ze tenhle test hází falešné výsledky. Co myslíte ? Děkuji za odpověď ![]()
@Adinda tam kup jinej test a udělej si ho v sobotu a budeš mít jasno ![]()
Asi budu muset
po 3 letech snažení se člověk chytá každého ducha
@Adinda tohle nevypadá jako falešný
bylo to v limitu? Vypadá to jako pěkná čárka.
@Veve518 tohle je focene odpoledne ale ráno to v limitu bylo ![]()
No zkusím ještě v sobotu a uvidíme… stejne mi nic jiného nezbyde než čekat
![]()
Holky já v neděli zjistila že jsem otěhotněla přes antikoncepci, v úterý jsem začala krvácet ale ne koc tmavá krev, dneska už je to lepší, testy stále pozitivní, včera hcg bylo potvrzeno tak teď se čeká zda se to udrží nebo ne.. Žádné bolesti jsem neměla, ani křeče nic, nikdy jsem tohle nezažila tak nevím
@MIBART já mám zatím samé negativní zkušenosti takže ti neporadím ![]()
Mám za sebou
1× zamlkle těhotenství
1× mimodelozni
4× samovolny potrat
![]()
@Adinda já právě nikdy nezažila žádný potrat nic, takže vůbec nevím, pořád doufám, dneska test vyšel zase pozitivní, udělala jsem si i tendigitalni a ten taky vyšel
@MIBART
Já bych měla velký dotaz k tomu digitálnímu testu. Přemýšlím nad clear blue digital, ale na netu píšou že je citlivost 25 a já mám 2 dny zpozdění a na klasických proužkových testech zatím jen duchy. Tak nevím, jestli má cenu utrácet skoro 200,– za digitální? Jako aby se tam vůbec něco objevilo, jestli není ještě brzo? Co myslíte?
@Domička pokud máš ducha test by vyjít měl… Mě vyšel před MS asi 5 dní a to jsem na testu taky měla ducha, takže záleží na koncentraci hcg ![]()
@Domička myslím že brzo není zkusila bych ho, já si ho dnes též šla udělat po tom krvácení a zase opět pozitivní tak doufám že se to udrželo
@MIBART tak pozitivní bude každopádně otázkou je co ukázal
1-2? Pokud ano, zkusila bych ho ještě tak za 3 dny zda ukáže 2-3. Kamarádka to takhle měla, ještě týden po krvácení ji ukazoval 1-2 a testy taky dělaly čárky, pak zjistila že někde má embryo ale nevedelo se kde a jestli to nebylo mimodelozni. Tím nechci strašit
![]()
@Michaela02993 ukázalo mi to 1-2 ale ono to vychází, fakt jsem na úplným začátku, pokud se to udrželo v pondělí by to mělo vyjít 2-3, testy normální též vychází a sílí podle mě tak stále doufám, ale jak říkám bylo to přes antikoncepci