Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
30.7.18 22:53

Anonyme, podle me ne, dítě není toho blba. Ona je spis blba, ze kdyz ma pritele, spí bez ochrany s jeste vetsim blbem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.18 23:37

@vavsar dekuji za info,ale asi tomu tak osud chtel a v 9+3tt zamkle tehu. a mozna pro ni dobre jinak by asi ani do porodu nevydrzela a mela jen nervy. Rekla mi ze je poucena a ze vickrat v zivote uz. No jestli to bude pravda nevim,ale kazdopadne kazdej jsme ji rekli,priste ochranu a nebo at chrape jenom s jednim a ne se dvouma,kdyz pak nevi ci to muze byt :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
42
7.2.19 19:16

Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s Mamatestem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
7.2.19 19:17
@jasmakmoch píše:
Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s Mamatestem? :think:

Každá druhá. Je to jeden z nejprodávanějších testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.19 19:24

@jasmakmoch Ano, je dobry myslim ze cena/kvalita odpovida v baleni2 ks vyhoda. Ja testovala 2 dny po ocekavane ms. Vysledek // , za me urcite ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
7.2.19 20:04

@jasmakmoch ano, dvakrat slabě pozitivní již 10. Den po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.2.19 20:26

@jasmakmoch Skoro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 20:37

Klára

Holky toto je negativní,že?Mám přehlej navod a nevím jestli tam má být jen mínus nebo jakoby prázdná čárka uprostřed

• Citovat
  • Upravit
4248
7.2.19 21:21
@Anonymní píše:
Holky toto je negativní,že?Mám přehlej navod a nevím jestli tam má být jen mínus nebo jakoby prázdná čárka uprostřed

Ano je to negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.2.19 21:24
@Ivana 85 píše:
Ano je to negativni.

Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
8.2.19 10:27
@Anonymní píše:

Ano ano, negativní… Dřív bývalý kvůli tomu obrysu pluska velké dohady ale je negativní :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.19 20:15

Ahoj holky nestalo se někomu, že měl test falešné pozitivní? Přikládám foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
20.2.19 20:18

@Lucipa mě se to Teda nestalo nikdy, ale spíš mě mate otázka falešně pozitivní. Jak jsi došla k tomu že by byl falešně pozitivní? To mi u testů moc do hlavy nejde, ale samozřejmě stává se to u některých testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.19 20:20

No protože jsem mívala slábe druhé čárky a těhotná jsem nebyla, tady mě děsí ta růžová barva…aby jste mě pochopila… V postýlce mi spinká 7 měsíční synek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
20.2.19 20:22

@Lucipa pokud ty slabé čárky předtím byly spíše šedé tak to bych jako falešné brala. Tohle spíš vypadá jako duch s tím že bude silit. Máš zpoždění nebo teprve čekáš na MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí