Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonyme, podle me ne, dítě není toho blba. Ona je spis blba, ze kdyz ma pritele, spí bez ochrany s jeste vetsim blbem.
@vavsar dekuji za info,ale asi tomu tak osud chtel a v 9+3tt zamkle tehu. a mozna pro ni dobre jinak by asi ani do porodu nevydrzela a mela jen nervy. Rekla mi ze je poucena a ze vickrat v zivote uz. No jestli to bude pravda nevim,ale kazdopadne kazdej jsme ji rekli,priste ochranu a nebo at chrape jenom s jednim a ne se dvouma,kdyz pak nevi ci to muze byt ![]()
Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s Mamatestem? ![]()
@jasmakmoch píše:
Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s Mamatestem?
Každá druhá. Je to jeden z nejprodávanějších testů.
@jasmakmoch Ano, je dobry myslim ze cena/kvalita odpovida v baleni2 ks vyhoda. Ja testovala 2 dny po ocekavane ms. Vysledek // , za me urcite ano.
@jasmakmoch ano, dvakrat slabě pozitivní již 10. Den po ovulaci
Holky toto je negativní,že?Mám přehlej navod a nevím jestli tam má být jen mínus nebo jakoby prázdná čárka uprostřed
@Anonymní píše:
Holky toto je negativní,že?Mám přehlej navod a nevím jestli tam má být jen mínus nebo jakoby prázdná čárka uprostřed
Ano je to negativni.
@Anonymní píše:
Ano ano, negativní… Dřív bývalý kvůli tomu obrysu pluska velké dohady ale je negativní
![]()
Ahoj holky nestalo se někomu, že měl test falešné pozitivní? Přikládám foto..
@Lucipa mě se to Teda nestalo nikdy, ale spíš mě mate otázka falešně pozitivní. Jak jsi došla k tomu že by byl falešně pozitivní? To mi u testů moc do hlavy nejde, ale samozřejmě stává se to u některých testu
No protože jsem mívala slábe druhé čárky a těhotná jsem nebyla, tady mě děsí ta růžová barva…aby jste mě pochopila… V postýlce mi spinká 7 měsíční synek ![]()
@Lucipa pokud ty slabé čárky předtím byly spíše šedé tak to bych jako falešné brala. Tohle spíš vypadá jako duch s tím že bude silit. Máš zpoždění nebo teprve čekáš na MS?