Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky prosím Vás mám dotaz. S manželem se snažíme už dost dlouho o 2 dítě ale kvůli stresu se nedařilo, MS chodila jako hodinky. Ale minulý měsíc jsem měla zpoždění a týden nateklá prsa a bolest, udělala jsem si test a byl slabounce pozitivní a další dny čárka nezesilovala po 4 dnech se dostavila bolest břicha a krvácení. Tento měsíc mám stejně bolavá prsa a už dva dny zpoždění ale TT nic neukázal ani ducha. Jsem z toho šílená
neměla to nějaká také tak? předem děkuji za odpověď
Holky, tak se mi potvrdila cysta. Může ta čárka být od toho? Prý to ovlivňuje. Co myslíte?
Ahoj, kdy bych mohla testovat Těhotenský test, když jsem s největsí pravděpodobností měla ovu 1.4.? Je ještě brzy?
@Karleon píše:
@Jana.49 15.4. už by měl test jasně ukázat ano nebo ne
takže dnes je ještě brzy ne? je jsem si dnes dělala test a je negativní, propadám smutku
@Jana.49 proč testovat tak brzy a pak se zbytečně nervovat?
Já testovala v den očekávané MS a už jsem měla pozitivní test..dřív to nemá smysl
@Jana.49 píše:
takže dnes je ještě brzy ne? je jsem si dnes dělala test a je negativní, propadám smutku
No to je hodně brzy. Jestli 1. byla ovulace, k oplodnění mohlo dojít klidně až 2., dnes je 10. - to je 8 dnů po oplodnění a to je hodně brzy, nemyslíš?
Souhlasím, počkej do ms, buď přijde nebo ne, pokud ne, pak testuj.
Chci se zeptat, myslite ze ty testy co maji na sobe napsane ze tehu jde urcit uz 5-7 dni po oplodneni ze jsou jen reklamni tah nebo to dokazou?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsme s manželem měli styk 26.8 a 27.8 a MS mám dostat až za 7dni.Kdy bych si měla udělat test? moc děkuji za odpověď ![]()
@Penny91 Reklamní tah… Vždyť si přečti, jak dlouho trvá nidace a produkce dostatečného množství hCg, aby to test zachytil.
@verunka1304 nejdřív za 7 dní, dřív to nemá cenu. taky záleží, kdy byla ovulace, jestli jste se do ní netrefili, tak stejně smůla.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat.Od pondeli mam bolesti v podbrisku, casto chodim curat a jsem unavena vic nez jindy.Do toho me boli zada.Je mozne ze bych byla tehotna nebo mam ovulaci. Jeste jsem si ji nikdy nemerila.Styk s manzelem jsme meli v patek a sobotu.MS mam dostat v pondeli. Děkuji za odpoved ![]()
A jeste jsem se chtěla zeptat jestli je mozne otehotnet ikdyz zena nema orgasmus. díky mooc ![]()
@verunka1304 samozrejme ze muzes otehotnet bez orgazmu
jinak presne takovy prvni priznaky jsem mela pri tehu, ale rozhodne ne necely tyden po styku.