Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4248
8.5.15 19:39

Holky neni to ZP (zamlklej potrat) ale ZT (zamlklé těhotenství) tam jde právě o to že při potratu začneš krvácet u zamlklýho to nijak nepoznáš a u doktora tě čeká obrovskej šok :cert: jinak já začala testovat 9dpo a byl tam duch kterej pak díky bohu už jen sílil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
8.5.15 19:50

@Ivana 85
Děkuji za tvojí zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Liliana.30
8.5.15 19:54

@Ivana 85
Já budu testovat příští uterý či ve středu. :P

• Citovat
  • Upravit
11
8.5.15 19:54

Fakt tam nic nevidíš? ale já chodím i cvičit.. atd tak to by mi bylo zle ne? nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.5.15 19:57

@jowana neudělala byla jsem s přitelem naposledy 27.3 a potom hned 28.3 jsem dostala Ms.. a potom taky 29.4 jsem normalně dostala Měsičky jestli to nebudu spíš mít z toho že jsem si v práci přivřela prst do dvěří strašně to bolelo a pak se mi z ničeho nic točila hlava a sekla jsem sebou.. do té doby právě uplně v pohodě.. a dny potom taky ale ten test jsem si udělala.. holky mrkněte na to ještě jednou pořádně :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
8.5.15 20:04

@Evuuulik
No já jsem viděla hodně těhotenských testu tady v diskuzích s duchami ale holkám to šlo vidět alespoň ten duch podívej se do jiných diskuze ohledně těhotenských testu na fotky a tam to jde lepe vidět. A nebo si udělej za 2 dny nový test a uvidíš jaký výsledek ti vyjde.

• Citovat
  • Upravit
9578
8.5.15 20:05

@Evuuulik po zkušenosti co mám, tak to vidíš líp než co je na monitoru. Teda to, co jsem já měla 8 a 9.DPO tak nešlo ani vyfotit, ale už byl vidět. 10.DPO byl na fotce vidět až po úpravě (ztmavení), tak ta čárka víc vynikla..Takže být tebou, udělám ho za pár dní znovu, ideálně stejnou značku. Jinak míváš normálně MS jen 2 dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.5.15 20:10

@jowana MS mívám při antikoncepci většinou 4-5 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
8.5.15 22:23

@Evuuulik tak pokud jsi je měla 2dny oproti 5 co máš normálně, ducha na testu a je ti „divně“, tak těhotenství by mohlo být víc než pravděpodobné. Test určitě za pár dní zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.5.15 23:09

@jowana možna si mě špatně pochopila ms jsem měla jako vždy 5 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
8.5.15 23:30

@Evuuulik
Je mi to líto, ale ducha nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.16 16:35

Holky, dneska ráno jsem dělala tt gs mamatest comfort 10. Mám hrůzu s těhotenství, kvůli věku. Antikoncepci zatím nemám. Bylo by to 6 týdnů. Menstruaci jsem dostala na termín (na konci února). Testy mama obyč. vycházely negativně, žádní duchové. Doktorka mi před týdnem dělala ultrazvuk břicha vnitřně a prý tam nic nemám. Jenže jsem jsem si dělala dnes právě ten comfort a nevím, zda byl v pořadku. Nasáklo se to a na jedné i na druhé polovině a na testovací to udělalo ducha, nevím zda to brát vážně. Začalo se to tam objevovat tak minutu po limitu a během půl hodiny to bylo pryč a sněhově bílo. Test je z rána, odpoledne jsem si dělala ten obyč. od gs a čistě negativní. Co myslíte? Přikládám foto.

• Citovat
  • Upravit
3348
14.3.16 16:48

Pokud ti doktorka 5 tydnu po delala uz a NIC tam nebylo, tak bych se nestresivala. A duch minutu po limitu co zmizi? To je asi fakt duch. :):) klid a porid si antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.16 18:41

@Alyss1 děkuji moc! Tak myslíte, že můžu být klidná?

• Citovat
  • Upravit
113
15.3.16 02:54

Holky, já teda nevím, ale jsem teď 38+3 a menstruaci jsem normálně dostala i v červenci a to malá odpovídá gestačně i podle menstruace, která měla být podle doktora jakoby poslední 20. června 2015 a přesto jsem to dostala i v červenci. Normálně jsem krvácela, jako při normálním cyklu a nejednalo se o žádné známky potratu, ani jiného problému. Nechala jsem se vyšetřit u svého gynekologa a i 2× na genetice. A u gyn. doktora nebylo na utz dlouho nic vidět. Ale já tam pak prostě znovu jela s pocitem, že jsem těhotná, že je něco jinak a ještě jsem pak to ráno objevila ducha na obyč. testu od GS. Ale ten byl fakt ještě slabší, než máš ty na fotkách. Nakonec jsme se smáli, že žena někdy pozná prostě svoje a ani přístroj, ani test to nemusí zaznamenat. A to jsem už byla, myslím, že v 8., nebo 9. týdnu. Pro „zasmátí“ a vyzkoušení jejich fakt „spolehlivého“ testu, jsem si pak udělala o pár dní později další, co mi doma zbyl a čárka byla nepřehlédnutelná :srdce:
Takže nepodceňovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital