Duch na testu?

18
9.5.15 08:53

Duch? Poraďte prosím..

Vysadila jsem antikoncepci (zdrav. důvody), následná MS po dobrání přišla normálně za 3 dny, ale ta další po 1. měsíci bez prášků mi nějak mešká, mám už 3. den zpoždění. Myslítě, že je to tou antiko a rozhozenýma hormonama? Sex jsem měla vždy chráněný s kondomem, jen jednou přerušovaný, ale žádná nehoda se nestala, přítel vše stihl.
Pro jistotu jsem si koupila těh. test. Po vyčkaných minutách byla na papírku stále jen jedna čárka, tak jsem se radovala, že planý poplach a těhu nejsem (studuju, takže dítě teď opravdu nechci). Test jsem však hodila do šuplíku a ráno na mě vykouklo tohle.. Přesto se mi to nějak nezdá, slaboulinký náznak 2. čárky je tam dokonce na 2 místech. myslíte, že jde jen o nějaký rozptyl? Jsem docela nervózní. Ale aby tam byly 3 čárky je docela blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
9.5.15 09:02

Nič nevidím. A to mám dobrý monitor.
Sprav si test za pár dní a vyhodnoť ho podľa návodu. Alebo si skoč na krv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.5.15 09:03

@Flue Taky tam nic nevidim… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3867
9.5.15 09:08

Nic nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
9.5.15 09:11

A není to náhodou ovulační test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.5.15 09:11

@Flue v návodu je napsáno, po jaké době se test má odečíst. Když si hodíš počuraný papírek do šuplíku a studuješ ho druhý den, tak ti to žádný výsledek nedá. Na první a třetí fotce nevidím nic, na té druhé jakési cosi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.5.15 09:17

To vypadá spíš na ovulační test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.5.15 09:18

Nic… udelej si test znova. Kdybys byla tehu kazdy den by to bylo na testu znatelnejsi. ja mela prvni test carku rano slabou, vecer uz to bylo na dalsim jasnejsi a druhy den bylo krasne videt ze to duch fakt nebyl :-) a jinak pokud neveris testum gynda to jisti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
9.5.15 09:22

Já jsem první měsíc po vynechání HA meškala skoro dva týdny a těhotná jsem nebyla. Po vysazení je to běžné, než se cykly spraví. Další MS jsem dostala již normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.5.15 09:24
@donaga píše:
Neděste, že člověk který studuje by si nedokázal na krabičce přečíst, zda je test těhotenský či ovulační :mrgreen:

tak já nikdy neviděla zelený těhotenský tesst. Viděla jsem bílý, modrý, fialový :mrgreen: OVulační testy jsou zeleny ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
9.5.15 09:25

Ja tam lehce neco vidim, ale spis mi to prijde jako odlesk te druhe carky, ktera byva videt, kde je naznacen. MS je po antikoncepci normalne rozhozena. A taky by me zajimalo, jak zjistis 3 denni zpozdeni, protoze cyklus se pak upravuke podle tveho tela a ne podle chemicke antikoncepce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.5.15 09:27

Na te fotce, kde mas test v ruce taky vidim nejaky velmi lehky naznak, ale spis to pripisuju tomu, ze tam nekde ta carka vyznacena je proste od vyrobce. kdybys mela 3 dny zpozdeni, tak by carka byla viditelna hned a jasne.
pro jistotu si udelej za 2 dny jeste jeden, ale taky si myslim, ze mas proste rozhozeny cyklus kvuli preruseni HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
9.5.15 09:30

Já to tam taky vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.5.15 09:34

@Noelie2726 Nene, je to pepino 10 HCG Hight Sensitivity a je fakt zelenej.

Jinak všem děkuju, zkusím další a uvidím. Osobně si myslím, že když tam po předepsaný minutě až 5 nic nebylo, už šlo jen o nějaký následný zchátrání toho papírku. :D Alespoň pro příště mám ponaučení vynechat i ten 1 přerušovaný, když vidím kolik stojí nervů.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.5.15 09:52

@Flue Pokud vím, tak v návodu se píše, že po nějaké době už nemáš výsledek „brát vážně“. Takže pokud tam včera nic nebylo, tak je asi negativní. Pro jistotu si kup další test a zkus znovu. Jinak po vysazení HA je meškání ms dost běžné, já už šla i na vyvolávačku a zdaleka nejsem jediná ;)

Edit.: chybičky ;)

Příspěvek upraven 09.05.15 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí