Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Noelie2726 Nene, je to pepino 10 HCG Hight Sensitivity a je fakt zelenej.
Jinak všem děkuju, zkusím další a uvidím. Osobně si myslím, že když tam po předepsaný minutě až 5 nic nebylo, už šlo jen o nějaký následný zchátrání toho papírku.
Alespoň pro příště mám ponaučení vynechat i ten 1 přerušovaný, když vidím kolik stojí nervů.. ![]()
@Flue Pokud vím, tak v návodu se píše, že po nějaké době už nemáš výsledek „brát vážně“. Takže pokud tam včera nic nebylo, tak je asi negativní. Pro jistotu si kup další test a zkus znovu. Jinak po vysazení HA je meškání ms dost běžné, já už šla i na vyvolávačku a zdaleka nejsem jediná ![]()
Edit.: chybičky ![]()
Příspěvek upraven 09.05.15 v 10:00
Tak jsem zkusila další a do 5i minut zase nic, ani náznak. Radši hážu oba do koše, ať se nenervuju a neláká mě to hypnotizovat i po těch 5i minutách.. ![]()
Tak díky všem a ať tam tu 2. čárku máte místo mě vy, co jí tam naopak vidět chcete! ![]()
No ja takhle po jednom prerusovanem otehotnela a hadala sem se doktorem, ze to neni mozny ![]()
@Noelie2726 pepino je zelenej
jinak teda taky nic nevidím, negativní test ![]()
Nevím, co za test to je, každopádně já si tyhle proužky koupila v drogerii a v tescu, 4 dny po vynechání byli negativní, tak jsem vyrazila do lékárny pro ovu testy a při té příležitosti si koupila i těhu testy…doma mi to nedalo…no a teď už jsem v 19. týdnu ![]()
Ja tam teda neco vidim, ale na divnych mistech, takze bych to povazovala za vadny test. Jinak je to pepino, taky jsem ho mela a hodne mne ta zelena zmatla. Nejdrive jsem si myslela, ze se spletli a dali tam ovulacni test, ale ten je myslim zluty.
Příspěvek upraven 09.05.15 v 11:12
@Flue vidim negat test.. neplašila bych. Po vysazení Ha se mi běžně stávalo, že ms nedorazila vůbec, nebo s velkým zpožděním.
V prilozenem letaku u tehotenskeho testu jiste pisi, ze mas pockat cca do 5min. na vysledek, a ze po 5min. se muze z negativniho testu stat falesne pozitivni. Proto nema cenu test studovat druhy den…
@Noelie2726 píše:
tak já nikdy neviděla zelený těhotenský tesst. Viděla jsem bílý, modrý, fialovýOVulační testy jsou zeleny ne?
Já mám zelené těhu testy ![]()
Dobrý den,
oživuji diskuzi, s přítelem se snažíme o miminko, ale zatím se nedaří, mám po vysazení ha nepravidelné cykly 28,41,35.., no ale k věci, poslední dny mi nebylo nějak dobře (nyní jsem 32DC) a tak jsem si řekla, že zkusím test, jelikož mě píchali v podbřišku a chtěla jsem vědět zda je to jen pms nebo možné těhotenství, udělala jsem dva testy stejné značky z jednoho vzorku moči, jeden vyšel čistě negativní a na druhém byl “duch” skoro okamžitě, tak se ptám, je možné že byl test vadný, a proto vyšel takto? Přikládám fotku. Zkusím otestovat znova zítra ráno, jen mě zajímá zda někdo nemá podobnou zkušenost. Předem děkuji za odpověď. Na fotce je to možná špatně vidět, ale v realitě je “čárka” narůžovělá, ne šedá.