Těhotenský test Dr. Max - papírkový

Anonymní
10.5.15 18:26

těhotenský test dr max-papírkový

Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá být :( co si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
10.5.15 18:32

To je vadný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
10.5.15 18:35
@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá být :( co si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen :( :(

Podle mě pozitivní. :pankac: Bude tam jen vada v umístění. Zkus třeba jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 18:35

@JaneDoe taky si říkám, ale nechápu proč to tyto testy dělají, však byly nejspolehlivější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.15 18:37

@fiona313 uvidíme zítra :) jdu na gynekologii.dnes mám 9 dnů zpoždění a udělali se mi i strie a to se mi nikdy nedělali jedině v těhotenství tak jsem to nechápala proč se mi dělají :(

• Citovat
  • Upravit
754
10.5.15 18:50

Vypada jako vadny test… nechybi tam ta druha modra cast nebo si ji sloupla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 18:51

@Envie mě právě taky nikdy dr max nezklamal :( tento cyklus jsem měla dušíky na dr max a dnes toto, ale tam kde nemá být :( manžel zkoušel ze stejné šarže test a neměl tam nic je to fakt divné :( zítra jdu na gynekologii tak uvidíme co mi pěkného řekne mno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.15 18:52

@soney ano sloupla jsem ji jak mi manžel řekl, že tam je dost tlustá čára, ale nikdy jsem tam toto neměla tak to vůbec nechápu mno a ani manžílek to tam nemá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
754
10.5.15 18:57

Nj, nepreparovat, nerozebirat testy… pocurat, mrknout na navod a odecist vysledek v limitu :) a zkousela si dnes jeste jiny test?

zitra asi dostanes vyvolavacku a budes cekat, zda se MS do ctrnacti dnu dostavi ci nikoliv…
strie na kuzi vznikaji obecne kvuli jejimu napjeti, proste praska… nejcasteji v tehotenstvi, ale i pri rychlem ztloustnuti ci rustu… nekdo k tomu ma vyssi geneticke dispozici, kvalitu kuze atd… to bych jako tehotensky priznak takto brzy nevidela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.5.15 19:00

Místo nechat čůrat chlapa sis měla udělat ten druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.5.15 19:02

Ale taky bych to viděla na sice vadný, ale pozitivní. Že se jim ta citlivá část posunula. Přece jen není silná jako kontrolní, takže to není šejdrem natisklá kontrolní, ale ta rozhodující. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 19:09

@soney nene dnes jsem si jiný nezkoušela :) udělala jsem si ho pro jistotu abych jsem se ujistila zda jsem těhu anebo ne :) měla jsem na hodně testech duchy a teď toto :) děkuji ohledně vysvětlení těch strii :) akorát jsem neztloustla nic :) mám stále 68kg :) vím, že by byl brzo příznak těhu ty strie, ale jindy se mi nedělali a to mám 2 syny :)
@Litta tak to máš pravdu měla jsem si ho udělat, ale nechtělo se mi na wc :D a manžel byl napjatý tak ho šel vyzkoušet on :) zítra uvidím na gynekologii co mi pěkného dr řekne :) bylo by to krásné kdyby jsi měla pravdu, že to je sice vadný, ale pozitivní :) 3 roky se snažíme o třetí dítko :)

• Citovat
  • Upravit
14637
10.5.15 19:10

Hodně štěstí. Teď, nebo alespoň brzy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.5.15 19:13
@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá být :( co si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen :( :(

podle mě je to jen zadržené barvivo na kraji…buď to, nebo je prostě vadný, tenhle test určitě pozitivní není. A proč si dělal manžel těhotenský test? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 19:17

@Litta moc děkuji :) sama jsem zvědavá co mi dr řekne, ale mám s toho docela strach :-(
@Envie jj dám taky jsem zvědavá co mi řekne :D :D buď budu hodně zklamaná anebo budu šťastná, ale bojím se opaku :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex