Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Dr. Max Těhotenský test 2v1?
Přidejte zkušenost s Dr. Max Těhotensk...@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá býtco si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen
![]()
Podle mě pozitivní.
Bude tam jen vada v umístění. Zkus třeba jinou značku.
@JaneDoe taky si říkám, ale nechápu proč to tyto testy dělají, však byly nejspolehlivější.
@fiona313 uvidíme zítra
jdu na gynekologii.dnes mám 9 dnů zpoždění a udělali se mi i strie a to se mi nikdy nedělali jedině v těhotenství tak jsem to nechápala proč se mi dělají ![]()
Vypada jako vadny test… nechybi tam ta druha modra cast nebo si ji sloupla?
@Envie mě právě taky nikdy dr max nezklamal
tento cyklus jsem měla dušíky na dr max a dnes toto, ale tam kde nemá být
manžel zkoušel ze stejné šarže test a neměl tam nic je to fakt divné
zítra jdu na gynekologii tak uvidíme co mi pěkného řekne mno.
@soney ano sloupla jsem ji jak mi manžel řekl, že tam je dost tlustá čára, ale nikdy jsem tam toto neměla tak to vůbec nechápu mno a ani manžílek to tam nemá ![]()
Nj, nepreparovat, nerozebirat testy… pocurat, mrknout na navod a odecist vysledek v limitu
a zkousela si dnes jeste jiny test?
zitra asi dostanes vyvolavacku a budes cekat, zda se MS do ctrnacti dnu dostavi ci nikoliv…
strie na kuzi vznikaji obecne kvuli jejimu napjeti, proste praska… nejcasteji v tehotenstvi, ale i pri rychlem ztloustnuti ci rustu… nekdo k tomu ma vyssi geneticke dispozici, kvalitu kuze atd… to bych jako tehotensky priznak takto brzy nevidela ![]()
Ale taky bych to viděla na sice vadný, ale pozitivní. Že se jim ta citlivá část posunula. Přece jen není silná jako kontrolní, takže to není šejdrem natisklá kontrolní, ale ta rozhodující. ![]()
@soney nene dnes jsem si jiný nezkoušela
udělala jsem si ho pro jistotu abych jsem se ujistila zda jsem těhu anebo ne
měla jsem na hodně testech duchy a teď toto
děkuji ohledně vysvětlení těch strii
akorát jsem neztloustla nic
mám stále 68kg
vím, že by byl brzo příznak těhu ty strie, ale jindy se mi nedělali a to mám 2 syny ![]()
@Litta tak to máš pravdu měla jsem si ho udělat, ale nechtělo se mi na wc
a manžel byl napjatý tak ho šel vyzkoušet on
zítra uvidím na gynekologii co mi pěkného dr řekne
bylo by to krásné kdyby jsi měla pravdu, že to je sice vadný, ale pozitivní
3 roky se snažíme o třetí dítko ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá býtco si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen
![]()
podle mě je to jen zadržené barvivo na kraji…buď to, nebo je prostě vadný, tenhle test určitě pozitivní není. A proč si dělal manžel těhotenský test? ![]()
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá být
co si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen