Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Dr. Max Těhotenský test 2v1?
Přidejte zkušenost s Dr. Max Těhotensk...@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá býtco si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen
![]()
podle mě je to jen zadržené barvivo na kraji…buď to, nebo je prostě vadný, tenhle test určitě pozitivní není. A proč si dělal manžel těhotenský test? ![]()
@alenka84 no zkusil ho kvůli toho zda dr max fakt dělá fal. duchy či čárky
protože jsem tento cyklus na všech testech měla duchy. u kluků jsem měla pozitivní test jak jsem měla týden vynechanou menstruaci.dnes to je 9 dnů co mi mešká ms a na testu toto.tak ho zajímalo zda tam bude mít taky to co já anebo ne…
@alenka84 to máš pravdu to měla, ale ráno v 9 jdu na tu gynekologii tak uvidím co mi řekne buď dá vyvolávačku anebo mi řekne, že jsem těhu, ale pochybuji mno, ale fakt mi toto udělalo naději
![]()
Ja bych rekla ze se jim to nejak hnulo ve vyrobe. vadny test resp car se muze objevit jen tamxkde je k tomu urcene misto.mela sis ten druhy zkusot udelat taky ty misto manzela
ja s dr maxem skvelou zkusenost, ukazal mi uz 7dpo lehce pozitivni test.
@mattez co bych za to dala kdyby se jim to trochu hnulo?
taky jsem byla s maxami spokojená
když jsem nebyla těhu tak mi nic neukázal a když jsem měla biochemko tak ano, ale postupně čárka slábla
tak vůbec netuším co si mám o tom myslet, ale jsem hodně plačtivá nevím zda toto mám říct zítra na gynekologii anebo si hned nechat píchnout vyvolávačku ach jo
mohla jsem si ten druhý test udělat taky
teď mě to štve, že doma žádný nemám ![]()
@Anonymní píše:
@fiona313 uvidíme zítrajdu na gynekologii.dnes mám 9 dnů zpoždění a udělali se mi i strie a to se mi nikdy nedělali jedině v těhotenství tak jsem to nechápala proč se mi dělají
Tak budu držet palce. Jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
@fiona313 moc děkuji
taky jsem zvědavá jak to dopadne, ale mám s toho divný pocit a mám strach ![]()
@fiona313 a tady posílám testy s 6.5 a 7.5 akorát docela špatná kvalita, ale duši tam jdou vidět. a taky dr max.
Maxama jsem testovala x-krát a tohle je podle mě zadržené barvivo na kraji papírku. Za mě není pozitivní, to barvivo tam je pokaždé ![]()
Mi ukázal 11 dpo ducha.
@Envie mě taky
jsem si myslela, že se po 3 letech povedlo a ono nic
ach jo jsem zvědavá jak dlouho teď budu zase čekat ![]()
@Melanie1 To je mi líto.
Tak snad budeš v pořádku a brzy se to povede. ![]()