Vstřebání embrya bez krvácení

2372
11.5.15 08:03

vstrebani embrya bez krvaceni

Ahoj, muzete mi nekdo poradit? jsem po et 2 embryi, asi za 12 dni jsem zacala krvacet, to trvalo tyden, hcg 80,krvaceni ustalo, za tyden hcg 199,pry to vypada na mimodelozni, ve ct jsem si delala test, carka silila, dnesni test carka skoro videt nebyla, mohlo se embryo nejak samo vstrebat, i bez krvaceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
11.5.15 08:10
@artepkaa píše:
Ahoj, muzete mi nekdo poradit? jsem po et 2 embryi, asi za 12 dni jsem zacala krvacet, to trvalo tyden, hcg 80,krvaceni ustalo, za tyden hcg 199,pry to vypada na mimodelozni, ve ct jsem si delala test, carka silila, dnesni test carka skoro videt nebyla, mohlo se embryo nejak samo vstrebat, i bez krvaceni?

tak krvácení je hlavně o odloučení narostlé děložní sliznice, ta prostě ven musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.5.15 08:19

@artepkaa ne,to spis vypada na to, co rikali…a to jako cekaji na co?

• Citovat
  • Upravit
2372
11.5.15 08:23

@KackaDoup na kontrolni stredecni hcg, pry to rozhodne, tak myslis ze je to to mimodelzni, co jsem cetla, tak holky u toho mely hcg okolo 1000 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.15 08:37

@artepkaa tak hcg vždycky začíná na nule, takže i ty nižší hodnoty měl někdy každý. Spíš jde o to, že při těhle hodnotách je embryo tak malé, že nemůže být vidět ani v děloze, ani jinde (proto bývají potvrzená mimoděložní těhotenství až při vyšších hodnotách). Pomalý nárůst hcg může znamenat i špatně prosperující těhotenství v děloze, ale mimoděložní je bohužel pravděpodobnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.15 08:38

@artepkaa ale teď čtu, že ti test zeslábl, takže to bude snad ta lepší varianta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
11.5.15 10:43

Nevim, treba krvaceni drzi Utrogestan, ale kdyz jsem minuly rok potratila, tak jsem krvacela i pres neho, volala jsem do Caru a mam prijit zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí