Mám příznaky a test je negativní

50
13.5.15 10:06

mám příznaky a test je negativní

Ahoj chtěla bych vás požádat o váš názor jestli se můžu těšit nebo ne?
zhruba v polovině cyklu a pár dní před ms jsem měla s přítelem nechráněný styk(ha neberu asi 3 měsíce)ms se mi nedostavila tak jsem po 5 dnu vynechání dělala test a byl negativní. Jenže těd je mi neustále špatně mám hlad je mi na zvracení když se najim je to chvilku dobrý a pak zase v posledních třech dnech mi vadí i některé pachy, dokonce i v autě a vleže(ráda ležim na břiše)je mi špatně a cítím chvílema takové zvláštní cosi v podbříšku a při zvedání těžších věcí taky. překvapilo mě to a moc ani nedoufám jelikož mám i nadváhu a kouřím takže jsem čekala že otěhotnění mi zabere minimálně rok až dva co vy si o tom myslíte? ms mešká už 8 až 9 dní můžu být v tom? předem všem děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
13.5.15 10:09

Muzes a nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.5.15 10:13

Udělala bych si další test. Stejné příznaky jsem měla a byla jsem těhotná. Mohl být vadný test. Jistotu budeš mít až po návštěvě dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.5.15 10:13

@kalome Udělej si test znovu. Pokud bude negativní moc bych tomu nedávala. Jinak přiznaky se dají úspěšně vsugerovat, nemusíš být ani žádný hypochondr nebo mačo 8) Já příznaky měla tak 3× za tu dobu co jsme se snažili a nikdy nic. Teď čekám dvojčata, jsem v 9. týdnu a světe div se, žádné příznaky jsem neměla a stále nemám. Přeju ať to dopadne podle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 10:14

Pokud ti test nic neukazuje, tak to vypadá spíše jako opožděná MS, ale vydrž ještě tak 2 dny a zkus si udělat další TT. A koukej pořádně jestli tam neuvidíš jen slabou čárku. Mě test ukázal, že jsem těhotná ještě před tím, než jsem to měla dostat. Držím palce jestli miminko chceš :)¨já už čekám třetí a je to krásný pocit :) a dětičky jsou naprosto úžasné :)
Tohle bude takový benjamínek, jelikož ty 2 už jsou větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.5.15 10:15

No, je to 50:50 :nevim: udělej další test, popř si zajdi na krev.

Mělůa jsem to stejně jako @Douby - příznaky jsem měla každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla. Když jsem byla těhotná, tak jsem je neměla (teda měla ale až o dost dýl). Jen jsem teda čekala jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 10:15

@douby jé tak to je krásné, to gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.5.15 10:23

@elinka1234 Díky, no je to začátek, ale snad bude vše OK. @atominnka Hlava dokáže zázračné věci. Opravdu si vsugeruješ to co si načteš. A to jsem si vždycky říkala, jak jsem racionálně uvažující člověk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.5.15 10:26

@Douby jojooo, taky jsem si říkala, že mně se to nestane, že nejsem magor :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.5.15 10:33

Děkuji za rady taky už mě napadlo jestli si to nenamlouvám. hodně mě zarazilo to vynechání ms(ani po vysazení prášků se mi nikdy tak moc nezpozdila)a nevolnosti bylo mi dost divný že se mi zvedá žaludek z mojí milovaný rybí polívky. doufám že to klapne někde jsem vyčetla že by se nemělo před testovánim pít to taky mohlo udělat svoje no uvidim a vám co se to již povedlo moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
13.5.15 11:01

Už to tady asi týden nebylo? Jo, jo, příznaky, chápu, že na tu čárku tlačíš očima, ale pokud tam není (na testu), tak zkusím, další den druhý, třetí, čtvrtý atd a pokud pořád nic, navštím lékaře. Tady ti nikdy nikdo nemůže říct, zda jsi, kdyby jsi vypsala tícíc příznaků. Pokud chceš dítě, přečti si něco o tom. Diskusí na toto téma je založeno fůra, přečti si o tom, jak dlouho čekat, kdy jít k lékaři, kdo může být problém atd., ať víš, ja máš postupovat v přídadě zpoždění menstruace, případně otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí