Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Včera jsem na testu objevila druhou čárku, nebylo to z ranní moči, ale byla hezky viditelná. O pár hodin později jsem čůrala znovu a byla slabší, tak si říkám asi slabší koncentrace.. ale dnes ráno z ranní moči skoro neviditelná…Ms mi mešká teprve 6 dnů. Jsem z toho úplně vedle. Jsem z toho v šoku a absolutně v prdel* (promiňte ten výraz..) za pár dní jsem měla rodit, včera jsem se radovala s tím, že s druhým miminkem v depresích nebudu a teď to vypadá tak, že příjdu i o to druhé. Prsa mě ale stále bolí.
@PetraLili Ahoj,ja tohle mela stejne..chce to k doktorovi na krev, prej hcg kolisa v tehu..taky jsem plasila a ted mi vedle spi 4 mesicni Adelka
hodne stesti..ale rekla bych ze tehu budete.
@PetraLili proč plašíš, proč blbneš s testováním co pár hodin? pak se nedivim, že jsi ve stresu. Testuj ob dva dny, pak se z toho dá něco usoudit.. tady z toho neuděláš nic - stačí, jestli ses víc napila nebo podobně a test Ti nemusí ukázat téměř nic.. ![]()
@PetraLili
Nemá cenu testovat takto po několika hodinách, zkusila bych až za dva dny z ranní moči a do té doby se zbytečně nestresovala… Mohla si mít déle ovulaci.
@PetraLili Neplaš. Nechodila jsi v noci na malou? Jo pak ráno není moč tak koncentrovaná a test klidně může být slabší. Dokud to nedostaneš, není nic ztraceno. Vím jaké to jsou nervy, zvlášť když na tom člověku hodně záleží, ale častým testováním si jen budeš dělat nervy větší a větší. Udělej test pozítří a uvidíš. Držím palce.
Ale jo, já při minulých těhotenstvích také testovala ob den, ale včera jsem z toho měla takovou radost a asi jsem to hned vzala jako jasnou věc. :-/ No tak jsem si říkala, chci ji vidět znovu.. Ale ráno mě ten test hodně dostal..měl by být přece tmavší..nebo spíš měl by být cokoliv, jen né takto nebo víc světlý… Moc se omlouvám, fakt se chovám hystericky ale jedno dítě jsem pohřbila, tohle je jako maják v dálce… Moc vám děkuji za povzbuzení.
@PetraLili
neboj, to bude dobrý
zkus se tolik nestresovat, je to mnohem lepší
mmchdm, můj ranní test byl téměř neviditelná čárka, byla jsem 7 tt.. osobně víc věřím testům dělaným přes den ![]()
@pavlats Právě, že ne. Šli jsme spát v 11 a já testovala něco malinko před půl 6. Ani jsem moc před spaním nepila.
Holky a nevíte jak to je když to teda nevyjde takto brzy?? A MS/potrat nedorazí sám? Pícha doktor nějakou injekci nebo musí ženská na revizi?? Já na další jít nechci.
@JayLee Když to je taky naprd. Tady se obecně má za to, že odběr krve vše vyřeší - houby. Hladina může být nižší a zase se bude řešit, co teď a jestli jo nebo ne. A jít ještě jednou? A zvýšila se hladina HCG dost nebo málo?…
Bude se stresovat ještě víc (vlastní zkušennost).
Je jasné, že je člověk netrpělivý a už by nejradši měl jistou, jenže se prostě nedá dělat nic jiného než počkat. Znám to, takhle jsem plašila už čtyřikrát. A vždy jsem si řekla, že příště už nebudu a vždy jsem plašila znova ![]()
@PetraLili Když to nevyjde takhle brzy, tak to odejde s menstruací a je krásně pohnojíno na další cyklus.
@PetraLili píše:
Holky a nevíte jak to je když to teda nevyjde takto brzy?? A MS/potrat nedorazí sám? Pícha doktor nějakou injekci nebo musí ženská na revizi?? Já na další jít nechci.
neřeš to předem.. já to nechala vždy na přírodě. Krom jednoho SP, kdy jsem skončila na pohotovosti s velkou ztrátou krve, to vždy odešlo samo.
vyvolávačka - je to možnost, ale zase zbytečný zásah.
Mně když další den ráno zeslábl oproti předchozímu ránu, bylo to blbé.
@PetraLili Já osobně jsem měla z ranní moči vždycky o hodně slabší čárku než z odpolední. Zkus udělat ještě jeden test kolem poledne. Držim palce ![]()