Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, první testování 10dpo a test negativní a dnes 11dpo da se říct pozitivní je toto vůbec možné? Porad tomu nemůžu uvěřit
![]()
Přijdou mi stejné. Stejně ASI pozotovní, i když já jsem zásadně proti testovt takhle brzy, takže asi nejsem úplně vhodný adept na shrnutí ![]()
Je, ja mela tohle s prvnim, otehotnela jsem az 17. den cyklu (coz jsem samozrejme nevedela…) a nekdy ten 28. nebo 29 den jsem mela takovyhleho ducha. Doporucuju ale moc nespechat k doktorovi, protoze te akorat vydesi, ze jeste neni nic videt atd., ja jsem si to s prvnim „uzila“ a s druhym jsem uz radeji sla az dva mesice po otehotneni. Hod se do klidu.
Je to možný, u prvního jsem testovala ještě dřív a bylo to tam
u druhého až dlouho po začátku MS, tak to bylo jen tak potvrzení ![]()
Počkala bych tak ze 2-3 dny a zkusila test znovu… mě to potvrdil až 5-tý test ![]()
@ladus88 je pozitivní, ale taky bych řekla že na testování brzy, nejlepší je v den ms minimálně, a u doktora by taky nebylo nic vidět, každopádně podle mě pozitivní a když budeš testovat ob den uvidís jestli čárka sílí, přeju ať jsou tam dálnice ![]()
Ja mela mini ducha 9DPO coz bylo 5dni pred MS, 11den uz taky carecku jak ty. ![]()
@ladus88 Měla jsem to naprosto stejně - 10DPO sněhobílo, 11DPO duch.
Ale v tvém případě se nedá mluvit o duchu, to už je prostě jasná čárka ![]()
Ano, mozne to je. Ja mela pekneho ducha 8 dpo, 14 dpo uz dve stejne silne carky a potom dva gestacni vacky ![]()