Krvácení ve 14. týdnu

9.2.24 10:56

Krvácení v týdnu 14

Dobrý den,
už jsem koukala co se tu vše píše o krvácení v těhotenství, ale nenašla jsem svůj případ.
Jsem v týdnu 13+6 a už 14 dní krvácím, večer občas jen špiním. Vždy za den na jednu až dvě slipovky.
Na pohotovosti vše v pořádku, na gynekologii vše v pořádku a na 1. screeningu mi Dr. řekla, že možná jen praskla cévka.
Neplaším, protože mi Dr. řekla, že je mimčo ok, ale cévka krvácí už 14 dní a tak bych ráda slyšela, že se to děje i okolo ( i když to nikomu nepřeji). Bolesti břicha nemám.
Moc děkuji za rady/ tipy co to může být a co případně pomohlo vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
9.2.24 11:21

Zavolejte znovu na gyndu, že už to trvá 14 dní, vím, že po konzultaci s doktorkou se bere třeba Ascorutin atd. Já bych tedy po 14 dnech krvácení měla nervy i kdyby mi deset doktorů řeklo, že je to ok a určitě bych se nenechala odbít. Zkuste klid na lůžku, ale jestli krvácíte 14 dní, tak už je to sakra zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
9.2.24 11:31

Určitě znovu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 11:41

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 11:52

A ta krev je stále červena? Nebo uz je to starší tmavá krev - ta by ještě mohla byt od te cevky, ale jestli je to porad čerstvá krev, taky bych mazala k dr rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 12:16

@Tichošlápek
Když je tam krev, tak mi přijde spíše tmavší, když je jen špinění tak světlejší. Na pohotovosti mi předepsal před těmi 14 dny Ascorutin, ale rozhodně to krvácení nezastavilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.2.24 12:22

Ve 2. tehotenstvi jsem krvacela od 17. do 21. tydne. Behem te doby jsem byla parkrat na gynekologii, vzdy pri zesileni krvaceni, na ruznych pracovistich. Vzdy vsechno v poradku, pricina nezjistena. V tom 21. tt mi jednorazove odtekla cast plodovky, byla jsem tyden hospitalizovana, tehotenstvi se udrzelo, rodila jsem 39 + 0. A tim odtokem plodovky krvaceni ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 12:39

@Janča6 Děkuji za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
9.2.24 13:54

Při prvnim těhotenství jsem se doslova prokrvácela jasnou krví celým 1. trimestrem (byly dny, kdy jsem si musela dát klasickou vložku, protože intimku bych měnila co hodinu). Brala jsem 3×d. 2 Ascorutiny, ale pozitivní účinek jsem neshledávala. Se začátkem 2. trimestru krvácení ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 14:13

@Fíbí 106
Děkuji za příspěvek, doufám, že je to můj případ. Teď začínám 2. trimestr, tak snad. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.2.24 15:55
@Fíbí 106 píše:
Při prvnim těhotenství jsem se doslova prokrvácela jasnou krví celým 1. trimestrem (byly dny, kdy jsem si musela dát klasickou vložku, protože intimku bych měnila co hodinu). Brala jsem 3×d. 2 Ascorutiny, ale pozitivní účinek jsem neshledávala. Se začátkem 2. trimestru krvácení ustalo.

Mela jsem to podobne. Od toho 17. do 21. tt denne jasna krev, intimka nestacila. Ascorutin nezabiral. A jeste predtim jsem spinila nejak od 5. do 11. tt. A jak to dopadlo, jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.2.24 20:09

Dobrý den, včera večer jsem si dala teplou koupel, jsem tehotna 4,5tt ….rano jsem se vzbudila durch prpocena, jako by se semnou něco dělo, šla jsem na záchod a růžové Heleny, zacal me bolet podbrisek, během dne trošičku hlen krve, ale nic víc. jsem z toho hotova, myslíte, ze to muže miminko zvládnout, nebo jde o samovolny potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.2.24 20:54
@Lara1987 píše:
Dobrý den, včera večer jsem si dala teplou koupel, jsem tehotna 4,5tt ….rano jsem se vzbudila durch prpocena, jako by se semnou něco dělo, šla jsem na záchod a růžové Heleny, zacal me bolet podbrisek, během dne trošičku hlen krve, ale nic víc. jsem z toho hotova, myslíte, ze to muže miminko zvládnout, nebo jde o samovolny potrat?

To bricho jeste boli? Pri potratu by valila krev. Ale existuje i zamlkle tehotenstvi, kdy krev netece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.2.24 21:43

@Janča6 bříško mě lehce pobolivá, nic hrozného, řekla bych spíš vlastně levá strana třísla, stále špiním a jsem teda neuvěřitelně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.2.24 22:19
@Lara1987 píše:
@Janča6 bříško mě lehce pobolivá, nic hrozného, řekla bych spíš vlastně levá strana třísla, stále špiním a jsem teda neuvěřitelně unavená.

No, asi bych zajela na gynekologii. Minimálně zkontrolují a třeba předepíšou Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí