Krvácení ve 12 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.3.22 08:04

@15klarca ahojky u nás taky už dobré :dance: v úterý jsem byla na kontrole vše v pořádku rosteme, cucáme si palec :lol: a nechceme ukázat co vlastně jsme :P. Jako doktorka říkala asi kluk ale pak tak ne a pak tak příště :mrgreen:. Jinak krvácení tam jsem zaváděla ten ustrogen a doktorka mi řekla že už nemusím že nic zatím nevidí a že jsem krásně zavřená prej na 7 západů jinak kontrolovala i ostatní věci vše je na svém místě tak snad bude už pohoda. Jenom ta těhu cukrovka pořád se to hejbe jako ano potom ne :nevim:. Co u tebe? Přestalo to je dobře ale ptám se ještě budeš učit nebo už budeš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.3.22 19:46

@sakacova.janicka To jsem moc ráda, že i u vás je vše v pořádku ♥️️
Ja jdu příští týden na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku, ale věřím, že ano! Dnes jsem už koupila jedny dupačky 😁 celou dobu jsem nechtěla a dnes jsem se překonala!
Jinak pořád chodím do práce, snažila jsem se se více šetřit a cítím se dobře… Už jsem se ale rozhodovala, že skončím a ono to přestalo :dance:
Jinak na citlivosti na cukr jsem ještě nebyla, ani nevím, kdy se to dělá 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.22 23:26

@15klarca asi kolem 20 tt myslím, u mně to bylo zjištěno brzo u toho prvního odběru v těhu cca 8tt mi vyšlo 5,5 a pak znova 5,5 uvidím teď co bych měla jít do dia tak by mně měla poslat na kontrolní odběr tak snad nebude. Já ještě nenakupuji čekám až se potvrdí pohlaví :srdce:. Hlavně ať tě moc nezlobí :hug: někdy když vidím co ty děti dokážou tak se divím že učitelé jsou ještě v pohodě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 20:41

@15klarca pěkný večer jak jste dopadla, já jsem začala 25.12 trochu špinit, jela jsem též do nemocnice a tam mi řekli to samé co vám..(trvalo to asi 2 dny pak klid). dnes jsem 12+2 a objevil se mi takový výtok s krví… mám trochu obavy… dostala jsem prášky na udržení myslela jsem, že už bude klid, ale není. Krev je dnes taková obyčejná minule byla taková hnědá. 🤷🏽‍♀️ máte zkušenost někdo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.1.24 01:08

@Vanesulínka Hezký večer, dopadlo to tak nejlíp, jak šlo. 😊 Porodila jsem krásnou zdravou holčičku, které je teď rok a půl a zlobí jak čert 😁 ❤️
Na vyšetření jsem byla ohledně té krve 3× a výsledkem byla placenta zasahující do dolního segmentu. Při porodu jsem neměla vůbec žádný problém a porodila jsem bez komplikací a vcelku rychle. 😊

Hnědá krev ale vždy značí, že je to krev stará, to by mělo znamenat, že už nekrvácíte a jen z Vás odchází zbytky 🙏… ale nejsem doktor, tak mě nemůžete brát na 100 %. Budu na Vás myslet, ale věřím, že vse bude v pořádku. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 17:56

@15klarca 9.1 jsem objednána na Genetické vyšetření tak uvidím co mi tam povědí.😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí