Krvácení ve 27tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1366
16.1.19 21:33

24tt jsem měla jenom kapku krve na papíře a jeli jsme na pohotovost, začala jsem se trochu otvírat od malého, ale čípek drží naštěstí. Přísný klidový režim s nohama nahoře a magnesium s askorutinem, držím palečky ať je to v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
16.1.19 22:26

Tak jsme doma. Naštěstí to bylo prý asi od čípku, nějaká cévka. Uff. Ale jsem ráda že jsme jeli. :hug: Ta porodní asistentka byla teda pěkně nepříjemná ale doktorka naštěstí v pohodě a byla pečlivá. Dokonce říkala že malej má skoro kilo :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
16.1.19 22:37

@PHV :palec: to je dobře, alespoň jsi v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 22:44

@PHV super zprávy, tenhle přístup PA nechápu :roll: tak Ty si přeci do břicha nevidíš a za mě teda radši 10× zbytečně než pozdě - a naštěstí mi to říká i můj obvodní gynekolog i v porodnici u prvního mi to říkali i teď s druhým, že radši dojet a zkontrolovat a s klidem poslat domů, případně zakročit. Tak držím palce ať už nemáš žádné problémy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
17.1.19 09:05

@Kristyna.Vechtova Presne. Mne rikali, ze dobre, ze jsem prisla - a to jsem mela 1 kapku krve va si 30. tt! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.19 09:17

@rozand přesně :) a tak by to mělo být. Mě u prvního (jelikož jsem „přenášela“) řekli, že kdybych i míň cítila pohyby nebo se mi cokoli nezdálo ať raději dojedu, naštěstí jsem to nepotřebovala, ale byla jsem ráda že i doktor řekl, klidně o půlnoci než aby se něco zanedbalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí