Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Urcite zajed k doktorovi!!! Nepodcenuj to, radeji 5× vic nez jednou malo…(mluvim z vlastni zkusenosti..) a dej pak vedet.
Urcite bych jela a nenechala se jen tak uklidnit. Taky jsem rodila ve 34.tt a krvacela jsem byl to problem placenty!!
No mi tohle delaly hemeroidy…jsem zkoumala, odkud se ta krev bere, na papire ji zas tolik nebylo, ale v mise voda do cervena. Opakovalo se mi to asi 4× behem dne, po kazde nasvteve zachodu. Pak jsem zjistila, ze je to po utreni prcky a ne pipky. Pokud se ti to opakuje vic dni, asi bych si na gyndu zasla. Hlavne, at jste s mimcem v poradku ![]()
Určitě minimálně na gyndu. Při krvácení se má vždycky vyrazit…může vypovídat službu placenta a bez ní miminko nemá výživu.
@habet
Ty jo do teď jsem si myslela, že prcka a pipka jsou to samé.
![]()
kazdej tomu rika jinak. U nas je prcka zadek. Ale treba u kamosky v rodine se pipce rika helenka
@aaababy
Ty jo fakt?
Jako pro mě novinka! U nás vždy prcka byla pipka a zadek byl zadek!
S jasnou krví bych určitě jela do porodky, i kdyby pětkrát zbytečně… ![]()
Příspěvek upraven 05.12.14 v 09:48
Mně se to stalo, nikam jsem nejela, když jsem se o to zmínila při kontrole, tak mne dr. pěkně sprdla, že jsem zůstala doma.
@Hadumi píše:
Mně se to stalo, nikam jsem nejela, když jsem se o to zmínila při kontrole, tak mne dr. pěkně sprdla, že jsem zůstala doma.
To se nedivim
Ahoj. jsem ve 34. tt, když jsem šla ve středu na WC tak jsem zjistila, že krvácím-nejdříve to bylo na papíře po utření a pak to krvácelo ven, jeli jsme hned na pohotovost aby na mě koukli. než jsme tak dojeli cca 30 minut krvácení přestalo. vyšetřili mě, natočili na monitor atd. vše v pořádku. pustili mě domů
dnes opět krev na intimce a po utření, ale nyní už zase nic. nebylo to takové množství jako ve tu středu.
nesetkal jste se s tím někdo? mám si radši dojít na gyndu? krev je jasně červená, malinko mě bolí v podbřišku, ale není to nijak výrazné. děkuji