Krvácení z nosu

25.6.10 11:07

krvácení z nosu

ahoj holky.tak dneska sem se probudila celá od krve(z nosu)už mě to trápí asi týden,vždy při smrkání mi začala téct…něják mě to nevadilo ani mě to nevystrašilo…vím že je to v těhu normální…ale dnes ráno kdy sem se probudila sem měla strach…hlavně mě to nešlo skoro vubec zastavit…no hruza…ted se bojím udělat jakýkoliv pohyb,hlavně do předklonu,,,,jak to mám zastavit,kdyby zase náhodou …nebo je to fakt nepříjemné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17026
25.6.10 11:24

pupicku-nevim ted,ve kterem jsi tydnu(myslim neco ke konci tehu,ze?),ale jakou mas srazlivost krve?kolik krevnich desek?Muze to byt tim.
Ja mam srazlivost prave horsi,a i kdyz mimo teho z nosu nejak nekravacim,ted celkem pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.10 11:32

Ahoj pupíčku, tak s krvácením z nosu mám velmi bohaté zkušenosti :-? díky nedostatku kr. destiček, ale ne moc z těhu, to se to krvácení z nosu kupodivu zlepšilo. Nejlíp zastavíš tak, že si dáš studený obklad na zátylek a nahoru na kořen nosu (stačí menší tampon namočený ve studené vodě, zas abys nenastydla) Já se ani nijak nezakláním, páč pak mi nateče krev do žaludku a je mi zle, lepší když to vyteče ven do kapesníku.
Na posílení cév a žilek je dobré brát ascorutin. Já ho normálně brala i v těhu, dokonce mi ho předepsala gyndr, ale v příbalové informaci píšou, že ho těhule nemůžou, což prý není pravda. Kdyžtak se poraď s mudr na příští kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 12:02

ok děkuji…v dřívější době sem krvácela z nosu tehdy,až sem byla nemocná a musela sem pořád smrkat,tak to mi pak malilinko teklo…ale tohle co mám v těhu neznám…je to šílené..co sem to dnes zastavila je to zatím v pohodě,,ale děsím se dalšího rána..a povlečení se mi teda opravdu stále prát nechce… :lol: ani sem nepředpokládala že to těhotenství bude někdy opravdu šílené… :mrgreen: ale sem ráda za malou…i když mi opravdu vzala krásu ,jak se říká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí