Průjem a těhotenství

2789
24.6.10 19:44

průjem a těhotenství

ahoj holky,chtěla bych se zeptat,jsem asi v 5tt a včera jsem asi něco špatného snědla a dneska teda fakt trpím,jsem byla asi tak už 12× na záchodě,už ani sílu na nic nemám.Chci se zeptat,může to mít nějaký vliv na mimi,že by ho to nějak ohrozilo?děkuji za odpověďi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
24.6.10 19:48

Ahoj, nevím, jak na začátku těhu, ale já zvracela a průjmovala až někdy ve 33tt, možná 34tt, jeli jsme tenkrát do Motola a nic to nebylo, všechno bylo o.k. a nejspíš to bylo jen z jídla, nikdy nezapomenu, že jsem tehdy jedla bramboráky. Držím palce, ale určitě to bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
16492
24.6.10 19:49

Ahojky Jitino,
já jsem na začítku těhotenství měla taky strašný průjem, ale jenom dva dny. Ubížit by to nemělo. Já jsem si na průjem brala smectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
24.6.10 19:50

jitina ahoj, já jsem asi o něco dýl těhu než ty a průjem mě taky trápí, takže bych předpokládala, že je vše v pořádku, kdyby sis ale nebyla úplně jistá, vždy můžeš zavolat Dr. či jít na pohotovost :wink: Mimčo bude určitě v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.6.10 19:59

holky díky,to jsem se zapomněla zeptat,co si na to můžu vlít?zatím jsem jen na rohlíkách a černým sladkým čaju,ale kdyby to náhodou nezabralo?!já doufám,že to bude zítra dobrý,já se právě bojím salmonely,ale prej u toho bývají horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.6.10 20:02

Já jsem to na začátku těhu měla taky a možná i díky tomu, jsem zjistila, že těhu jsem :-D Takže v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
24.6.10 20:02

jiti tak nejpřirozenější jsou švestky, čokoláda a takovéhle věci :wink: Jinak asi černé uhlí, ale to už se prý ani nevyrábí :nevim: Hlavně hodně pij, abys nebyla dehydratovaná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.6.10 20:07

tak já jsem jaksi nezažila v těhu,co je to zácpa,vždycky to šlo dobře,ale při prvním jsem teda takovej průjem neměla,tak mě to zaskočilo,takže to může být třeba i vlivem hormonů,že se potvory zbláznily? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.6.10 20:07

Já než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem lítala po doktorech, jestli nemám salmonelozu nebo zánět slepého střeva…a ono se pak z toho vyklubalo mimčo:) Nic jsem na to nebrala, po asi 10 dnech diety to odeznělo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.6.10 20:10
Dynki píše:
Já než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem lítala po doktorech, jestli nemám salmonelozu nebo zánět slepého střeva…a ono se pak z toho vyklubalo mimčo:) Nic jsem na to nebrala, po asi 10 dnech diety to odeznělo samo.

10 dnech to až odeznělo,no já jsem po prvním dnu úplně grogy,na nic sílu nemám,ani to děcko nemůžu zvednout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
24.6.10 20:21
Weruska píše:
jiti tak nejpřirozenější jsou švestky, čokoláda a takovéhle věci :wink: Jinak asi černé uhlí, ale to už se prý ani nevyrábí :nevim: Hlavně hodně pij, abys nebyla dehydratovaná :palec:

Proč by se černé uhlí nevyrábělo?? 8-o To slyším poprvé - zrovna jsem ho nedávno kupovala, Carbo medicinalis…
A švestky… :roll: to mi nepřipadá jako dobrý nápad, ty jsou právě projímavé… dětem se doporučují na změkčení stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
24.6.10 20:25

Jitinko ja to mela takhle v 8 tydnu a deset dni sem se toho nemohla zbavit. Na prujem si muzes vzit Smecta jsou to sacky ktere rospustis ve vode a me se po jednom sacku ulevilo vic nez po uhli nebo endiaromu. Muzes se zeptat v lekarne ze to v klidu muzes vzit. Tak preju at te to prejde, je to neprijemny ja vim. :zed:

Příspěvek upraven 24.06.10 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.6.10 20:26

JJ, zrovna jsem chtěla napsat, že švestky dáváme malému., když se nemůže vykakat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.6.10 20:28

Dej si Smectu, je to přírodní, nevstřebává se, ale zahušťuje stolici a váže toxiny, takže se rychleji dostanou z těla. Taky můžeš něco na způsob černého uhlí, nevím, jak se to jmenuje, ale v lékárně určitě poradí, taky jsem to brala, když jsem byla těhu a měla průjem - ale spíš bych nejdřív zkusila smectu, to černé uhlí barví stolici a ztrácíš tak přehled o tom, co se přesně děje. K jídlu přidej banány, rýži, brambory, mrkev, osol to, ať nepřicházíš o minerály, pij hodně. Můžeš patrně i rehydratační roztok Kulíšek - v lékárně - je to i pro malá mimča, co mají průjem. Neboj, na mimčo to vliv mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
24.6.10 20:30

Aha holky, tak jsem to popletla - borůvky jsou na průjem :lol: Když ono je to všecko modré :oops: :mrgreen:

Bohunka - určitě to nevím o tom uhlí, jen jsem to zaslechla … přišlo mi to divné, ale nezkoumala jsem to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí