Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj damy, dlooouho jsem tady nebyla…mam 4 mesicniho a 2 leteho raraska a neni moc casu
mam ale otazku…po 6ti nedeli jsem dostala zanet, ale slabouckej v podobe vytoku, tak mi dal doktor tablety na zavadeni, po dobirani jsem zacala krvacet, myslela jsem si, ze mam MS, trvalo to 14 dni, pak tri tydny nic a ted znova a uz to trva 4 tydny…doktor mi pred cca 10 dny zjistil rozsahly zanet na prave strane, na utz byla tma, nic nebylo videt diky zanetu, nicmene jsem dostala ATB + kanavit, minule uz prasky Pamba na zastaveni krvaceni, zatim nic nepomohlo, zanet uz i boli, ATB ale beru od pondeli, tak je doberu…no, ale doktor mi dal dnes prasky Provera a ty nezadouci ucinky me desi: vyrazne ochlupeni, akne, zmena hmotnosti, unava, deprese, nervozita, horecka, alergie, sekrece mleka a opet se nesmi pri kojeni. Ja ty prasky nechci brat, je mi to proti srsti ![]()
Mela jste taky nektera takovy problem? Jak se vyresil? Uz je to dlouhe a na palici
a myslite, ze krvaceni je zpusobeno tim zanetem? Ja tedy pri porodu dost krvacela, pac jsem se naopak necistila, tak mi pichali tuny injekci, ale pak jsem byla na utz v 6ti nedeli cista…
Ahoj, ja po porodu krvacela hodne casto a jednou jsem mela i zanet…mela jsem ATB a pak Noretistheron + Pamba na zastaveni krvaceni…
Provera jsou taky hormony a mely by zastavit krvaceni a urovnat hladinu hormonu…
Krvacet muzes k tomu zanetu… Ja s tim krvacenim mela problem 5 mesicu az jsem si nechala dat telisko a od te doby mam pokoj…
Nezadouci ucinky je lepsi necist, vim z vlastni zkusenosti pak mam skoro vsechny hned po spolknuti ![]()
Je pravda, ze hormony toto zpusobovat muzou, ale za tu chvili co to budes brat by se to nemelo nijak projevit, kamaradka taky brala Proveru a nic.. a ptal se te doktor jestli kojis??
Ahoj, Pambu jsem mela taky a nepomohla…mne jde o to, ze nechci do tela zadne hormony a ze krvaci i s kouskama, tak jestli to neni spis na vycisteni delohy…doktor vi, z ekojim a porad mi predepisuje prasky, ktere se pri kojeni nesmi :-/
Ja vim, ze hormony jsou svinstvo jenze jinak ti to krvaceni nezastavi.. a jak jsi dlouho od porodu?
4 mesice to jsou a menstruaci nemam, to mi doktor rekl hned