Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nemáte někdo skušenosti s tím, že by bylinkový čaj, já sem teda pila cca 3týdny od Lerosu ženský a ted mám divnou menstruaci, snad to je menstruace. Mám ji sice nepravidelnou, ale vždy normální a 5 dní. Ted sem v neděli měla na intimce ružový výtok a pak od pondělí do ted sem tam zakrvácím, většinou na toaletaku, ale i párkrát, že to země teda dost vyteklo. Tak nevím jestli to může být tím čajem?? Co myslíte. K doktorce jdu až 11.7, má dovolenou. Cykli mívám tak cca 33-45 dnů. V tu neděli sem byla 31, takže by ms tak odpovídala, ale tak divná, to sem nezažila. Díky za informace, docela mě to zarazilo. ![]()
Jasněže to může být tím čajem. Já si udělala kontryhelový čaj a ms se vůbec nedostavovala, takže jsem si musela nechat píchnout vyvolávačku. Díky tomu čaji mi přezrála děložní sliznice.
Budu asi vypadat blbě, ale to znamená co přezrála sliznice???
Tak ted nevím jestli ho mám pít nebo rači počkat na doktorku co mi řekne.
Radši počkej na doktorku co ti řekne a ten čaj na kterém je napsané složení si vem s sebou až k ní půjdeš. Bylinkový čaj je i heřmánek ale ten ti nic neudělá. No a k tý sliznici. Po menstruaci sliznice roste a až dozraje a je jí nějaká vrstvička, tak přijde menstruace a je po ní a pak zase dorůstá a takhle furt dokola. Mně jak ten čaj oddálil menstruaci ( 15. den zpoždění jsem dostala injekci) tak ta sliznice furt rostla takže byla daleko silnější než je zdrávo. S některýma bylinkama není radno si zahrávat. Kontryhel je dobrý pokud máš nějaký gynekologický problém, ale pokud jsi zdravá tak to prostě může naopak uškodit.
Díky moc za informace, tak to si rači počkam. No mě ho poradila od známe známa jak to bývá, porodní asistentka, ale riskovat to nebude. Není to nic přijemnýho když něvíš jestli protečeš nebo nic nekápne. Sem si napřed myslela, že je to uhnizdování, ale pak když sice jen semtam sem krvácela, tak sem říkala, že ne, protože když už sem zakrvácela, tak dost a byli tam i vidět černy tečky jak ryže a sem tam něco tahliho jak sopel. ![]()
@Andrejka26
Díky za detailní popis. No řekni to svý doktorce a ten čaj už si nedělej.
Tak výš jak, aby jsme se nebavili každá o něčem jiným
.Díky moc, řeknu a uvidím.
Je sem to napsala do blbe diskuse, to se tedy omlouvám, pišu tady poprve, tak se ještě neorientuju, už si dám bacha ![]()
Ja sem to dala do neplodnosti a je to přesunuty gynekologické potíže ![]()