Probiotika na kvasinky

189
25.6.12 13:02

probiotika na kvasinky

Prosím o radu, nikdy jsem nemívala takové problémy jako teď, kvasinkami počínaje, u dr. mi řekli že si mám sem tam koupi rosalgin na výplachy a nějaké probiotika. Máte někdo s něčím zkušenost co by ste doporučily, nebo jaké probiotika koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
25.6.12 13:08

Není nutné zakládat 2 stejná témata :kytka:, klasické probiotikum dle výběru v lékárně, mě se osvědčilo např. APO Lactobacillus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.6.12 13:15
@Katrinka píše:
Není nutné zakládat 2 stejná témata :kytka:, klasické probiotikum dle výběru v lékárně, mě se osvědčilo např. APO Lactobacillus

A pomohlo to? Mně to trápí taky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
25.6.12 13:28

@Davdan Já měla spíše na myslí, že jsou na širší okruh obtíží, slouží hlavně v obnově přirozené mikrofléry a navíc obsahují extrakt z brusinek.
Mě se osvěčily např. současně s užíváním Atb. Ale přímo na gynokologické obtíže jsem typu kvasinky apod. jsem je nebrala, měla jsem tehdy zánět močových cest :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 13:33

No, taky bych ráda nějakou radu na kvasinky…a hlavně, aby se to dalo užívat i v těhotenství :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 13:39

Já jsem si teda koupila Jenamazol krém, moc mi pomohl, zavádí se 3× po sobě na noc…to jsem byla asi už ve 3. měsíci, ale ještě jsem to nevěděla :roll: A pak jsem se to na gyndě říkala, doktor řekl, že je to v pohodě, že to nevadí…ale už jsem se nezeptala, jestli si ho teda můžu kdyžtak kupovat dál nebo ne…dnes jdu na KO, tak se zeptám a dám kdyžtak vědět…
@kleofas nenapsala jsi, jestli jsi těhotná, nebo tě kvasinky trápí i mimo těhotenství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.6.12 14:12

Ahoj,
mně má lékařka doporučila CandiStop http://www.aspczech.cz/…ce-a-zanety/ a jsem s tím dost spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.6.12 14:30

Ahoj zrovna dneska jsem zjistili kvasinky asi nejspíš v počátku běžela jsem pro canesten 1den tableta+krém tak uvidím jeslti to zabere nebo ne. SNažíme se o mimčo zítra jdu na utz kontrola vajíček a v pátek mělo být IUI ale nevím jestli je tohle teď na obtíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.6.12 16:00

Ahojda holky, já s kvasinkama bojovala dooost dlouho a můžu doporučit totálně vysadit cukry ze stravy, pouze přírodní v ovoci a laktobacily jsou nej od Swissu, ptž projdou až do střev bez porušení obalu. Je to dlouhý boj, chce to ale disciplínu!!Kvasinky jsou mrchy, já je neměla úplně zaléčený a malá ode mne chytla při porodu a bojovaly jsme u ní se soorem!
Takže držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
25.6.12 20:29

Mě pomáhají, také Swiss :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.6.12 21:52

Kvasinky

Omlouvám se že jsem dala dvakrát stejné téma, a počák mi hlásil chybu tak jsem to pořád mačkala až to tam bylo dvakrát.
Sice mimčo plánujem ale těhotná zatím nejsem, níkdy dříve mě to tak netrápilo ale až po prvním těhotenství se to nějak sype všechno dohromady.
Taky jsem zkoušela ten canesten a mě nijak moc nepomohl. pak jsem si vzala jn jednu tabletku Gynopevaryl, chvilku pkoj, a pak zase na novo, tak nevím co stím, hlavně je to otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 21:55

@kleofas Tak zkus ten Jenamazol, mně opravdu pomohl, ačkoliv jen na krátko, páč jsem těhotná a prostě na ty kvasinky v těhotenství hodně trpím :roll: Stojí to kolem 130,– Kč…nebo vím, že často holky píšou, že pomáhá zavést si do pochvy bílý jogurt s živými kulturami…nikdy jsem to nezkusila, ale docela bych tomu i věřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 21:56

A jinak - jestli to někoho zajímá - tak ten Jenamazol se nemá užívat v těhotenství od cca 8. až do 12. týdne, jinak by to mělo být OK…(to je dnešní info od mého gynekologa) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
26.6.12 08:14
@Katrinka píše:
@Davdan Já měla spíše na myslí, že jsou na širší okruh obtíží, slouží hlavně v obnově přirozené mikrofléry a navíc obsahují extrakt z brusinek.
Mě se osvěčily např. současně s užíváním Atb. Ale přímo na gynokologické obtíže jsem typu kvasinky apod. jsem je nebrala, měla jsem tehdy zánět močových cest :kytka:.

Děkuju!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
26.6.12 08:35

Ahoj holky tak já si včera zavedla tabletu canesten 1den a dneska ráno to vypadá dobře při ranní hygieni po kvasinkách ani uvnitř žádná stopa spíš mám teď výtok s tím jak se uvolnuje ten prášek. Přítele jsem namazala ještě budeme mazat a snad se toho zbavíme. V lékárně mi řekli mazat 4týdny přijde mi to zbytečně dlouho jakou máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí