Menstruace ještě v šestinedělí?

689
22.6.12 13:28

Menstruace ještě v šestinedělí?

Ahoj holky,
mám za sebou 5 týdnů ze šestinedělí. Celou dobu jsem se čistila, až na poslední týden - to už jsem nekrvácela, ale teď už druhý den hodně krvácím - přesně jako při menstruaci - je to možné, že už jsem to dostala? Bojím se, aby to nebyl nějaký problém…děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
22.6.12 13:31

Já to u prvnídcery dostala nakonci šestinedělí taky :-( U druhé o pár dnů později. Od té doby pravidelné každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
22.6.12 13:39

Já jsem u prvního krvácela a špinila 4 týdny, pak týden nic, objednala jsem se na kontrolu po šestinedělí, a pak jsem zase na týden nebo 10dní krvácet začala. Ale MS to zřejmě nebyla, spíš ještě pozůstatek očistek. Normální cyklus se mi totiž obnovil až 11měsíců po porodu.
Po druhém porodu jsem krvácela a špinila 10 týdnů, s přestávkama. Na kontrole jsem byla, vše ok.
Nemusí to být už MS, může to být ještě k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.6.12 22:46
A kojíš? Jestli ano tak je to divný, ale na druhou stranu, všechno je možný :think:
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
mám za sebou 5 týdnů ze šestinedělí. Celou dobu jsem se čistila, až na poslední týden - to už jsem nekrvácela, ale teď už druhý den hodně krvácím - přesně jako při menstruaci - je to možné, že už jsem to dostala? Bojím se, aby to nebyl nějaký problém…děkuji za rady :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.6.12 23:23
@Rozalinka píše:
A kojíš? Jestli ano tak je to divný, ale na druhou stranu, všechno je možný :think:

já to taky dostala po 5ti týdnech, i když jen velmi slabě. Pak 2× po cca 5-6týdnech a teď pravidelně co 3-4 týdny (a první dva dny „mimo provoz“). Mám 9ti měsíční dvojčata, 6měsíců jsem je kojila plně, teď kojím 2×-3× (hlavně v noci) plnou dávku + co si cucnou přes den.

Holt tělo je zblblý a to, že MS při kojení nemůže přijít, je mýtus, dělá si to co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.6.12 22:27
Já u starší holčičky měla první MS cca po půl roce a u druhé prciny po třech měsících a to jsem obě kojila. Takže podle toho se člověk opravdu nepořídí :think:
@Gigis píše:
já to taky dostala po 5ti týdnech, i když jen velmi slabě. Pak 2× po cca 5-6týdnech a teď pravidelně co 3-4 týdny (a první dva dny „mimo provoz“). Mám 9ti měsíční dvojčata, 6měsíců jsem je kojila plně, teď kojím 2×-3× (hlavně v noci) plnou dávku + co si cucnou přes den.Holt tělo je zblblý a to, že MS při kojení nemůže přijít, je mýtus, dělá si to co chce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
23.1.13 11:38

OBNOVUJI DISKUZI

Zítra končíme 6ti nedělí. Rodila jsme přirozeně, bez nástřihu a bez jediného stehu.
Plně kojím- nejdelší přestávka mezi kojením je maximálně 4 hodiny.
Očistky jsem měla tak 17 dní, potom jen nahnědlý výtok a a teď už 14 dní naprosto čisto.
Před 3 dny jsem začala krvácet, asi přišla MS :nevim:
První den jen tak slabounce, druhý den hodně a i mě dost bolelo břicho- právě jako na MS. Je možné mít při kojení MS a ještě v 6ti nedělí???
Malému i přestalo chutnat mlíčko- blinká mi po něm, odtrhává se od prsu a dáví se po něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.1.13 11:44

@Janča1212 je to možné, každé tělo reaguje jinak. Na očistky jsou děti zvyklé (tedy že pijí mlíčko když je maminka ještě v šestinedělí má), ale když začne tělo fungovat, hormony se změní a děti to můžou poznat a mléko odmítat. Takže možná to opravdu už MS bude. První MS často ani ovulace nepředchází, takže ten cyklus je takový nijaký, mimořádný…Uvidíš jak to bude dál, jestli přijde MS i za další cca měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.1.13 11:51

Já dostala v obou případech MS ještě v šestinedělí. Kojila jsem, jednou CS, jednou porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
23.1.13 11:53
@ireeenka píše:
Já dostala v obou případech MS ještě v šestinedělí. Kojila jsem, jednou CS, jednou porod.

Tak to je mazec :-D Takové ty babské řeči, že když se kojí není MS :-D :lol: :lol: :lol:
Jen doufám, že nějak vyřešíme to kojení. Už 3 dny mi malý brečí každých cca 45 minut. Prsa mám na prasknutí, protože si vždy jen maličko cucne :-/ A pak se i vyblindí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.1.13 11:59

@Janča1212 tak to je blbý…někdy se doporučuje to překonat UM, odstříkávat apo MS zas kojit. Jenže to se počítá s většími dětmi. :nevim: snad to nebude trvat dlouho.
Ono se spoléhat nedá na nic. U mě zrovna kojení funguje. Po prvním porodu přišla po 11měsících a po druhém (10m) ještě ne. A to kojím jen ráno, večer (to už 4dny taky ne) a v noci. Pauzy mám dlouhé. Přes den, v noci ne a tím to asi bude.Asi budu muset přestat kojit v noci, aby se cyklus rozběhnul. A už bych ho i brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.1.13 12:02

Možné to je, já to také takhle měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
23.1.13 12:18
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
mám za sebou 5 týdnů ze šestinedělí. Celou dobu jsem se čistila, až na poslední týden - to už jsem nekrvácela, ale teď už druhý den hodně krvácím - přesně jako při menstruaci - je to možné, že už jsem to dostala? Bojím se, aby to nebyl nějaký problém…děkuji za rady :)

Já jsem to taky dostala ještě v šestinedělí a pak když mi doktorka dala antikoncepci (mám jí v injekci Sonya se jmenuje, nebo něják podobně) tak jsem po 10-ti dnech od píchnutí dostala zase krámy a měla jsem je 10 dní a od té doby už nic.. :)

• Citovat
  • Upravit
426
23.1.13 12:19

Taky jsem menstruovala 5. týden. Ale nekojila jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
23.1.13 14:41

@AnnaP
Ela jsem presne to same. Na palici to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...