Menstruace ještě v šestinedělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
23.1.13 12:19

Taky jsem menstruovala 5. týden. Ale nekojila jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
23.1.13 14:41

@AnnaP
Ela jsem presne to same. Na palici to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
26.10.15 11:41

Ahoj holky, já jsem 3 týdny po porodu. Plně kojím a ještě před 2 dny mi končily očistky. Už to bylo takové hodně slabé špinění. Už jsem se radovala, že to skončilo a budu mít na chvíli klid, ale teď asi druhý den mám lehounké křeče do podbřišku. Jako když očekáváte MS a cca od včera se mi spustila zpátky čirá krev. Ne hodně, ale tak normálně. Dokonce se mi udělalo i pár pupínků na obličeji. Prostě hormony jako při MS :D Zřejmě to MS bude? Jen nějaké lehké? Ještě ke všemu 5 den beru antikoncepci pro kojící :)

• Citovat
  • Upravit
12330
26.10.15 11:50

@Patruse.M podle mě to bude tou antikoncepcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.10.15 12:05

Já co jsem začala brát antikoncepci pro kojící, tak místo toho aby se mi menstruace trošku vytratila, tak jsem ji měla 3 týdny v kuse. Nejspíš to bude těma práškama. Já je vysadila a hned mi to zkončilo. Teď po 2.měsících zkusím znovu. Ale neboj. Měsíčky můžeš mít úplně normálně. Já taky začala brzo po porodu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
26.10.15 12:16

@lucie.edgar Možná je to i výhoda takhle brzy :) Aspoň se nemusím stresovat kde je :D A budu to mít dříve za sebou.

• Citovat
  • Upravit
24187
26.10.15 12:50

Já po antiko pro kojící začala mít špinění celý měsíc a půl. Pak jsem to vzala a antiko vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí