Krev na kalhotkách po prohlídce

Anonymní
26.6.12 19:25

Krev na kalhotkách po prohlídce

Ahoj holky, Včera jsem byla na gynekologické prohlídce a vše bylo v pohodě. Pak jsem přišla domu a všimla jsem si krve na kalhotkách. Říkala jsem si, že to asi bude tím, že pan doktor mi kontoroloval břicho hmatem zevnitř a ptal se mě, jestli je to v pohodě a nebolí mě nic Myslela jsem si, že je asi citlivější čípek nebo něco takového. Jenže už druhý den takto krvácim a bojím se, jestli se něco neděje. V celku mě i podbříško bolí, jak kdybych to měla dostat, ale beru prášky pravidelně a dobírám až v neděli poslední. Nevim právě zda tam zas jít nebo je toto normální. Navíc jsem chytla rýmu, tak jestli to nemůže být nastydnutí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
26.6.12 19:31

Je pravda že po vyšetření by mohlo k mírnýmu krvácení nebo špinění dojít, ale rozhodně by nemělo trvat dýl, zavolej zítra ráno k Dr. a nebo tam rovnou zajdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.6.12 19:33

Jojo, nad tim jsem uvažovala právě, děkuju moc :mavam:

Příspěvek upraven 02.07.12 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.6.12 19:33

Taky se mi stalo že jsem po prohlídce špinila ale krvácet už druhý den je divné. Raději bych si být tebou zavolala k doktorovi a optala se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 20:24

Po steru z cipku je krvaceni normalni:) no stress! Musi narusit jeho strukturu a ster se bere takovym kartackem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
26.6.12 20:32

Po prohlídce se může stát, lehké zašpinění, jednorázové… Ale ne dlouhodobě, osobně si myslim že se nic neděje, ale je to tvoje miminko, tvůj poklad, takže bych to radši nechala zkontrolovat. Tak ať je to v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.6.12 20:45

@Jahudka87 no já jsem tedy pochopila, že zakladatelka bere antikoncepci a těhotná není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
27.6.12 13:52

Ahááá, já jsem asi mimo teda :lol: v tom případě bych to neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie