Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kar-maa píše:
Kolikaty DPO jsi?
Já vůbec nevím. Nepoznám to na sobě a netestuji. Ale břicho mě pobolívalo minulý týden, tak to mohlo být ono, takže tak 7? 8?
@Anonymní píše:
Já vůbec nevím. Nepoznám to na sobě a netestuji. Ale břicho mě pobolívalo minulý týden, tak to mohlo být ono, takže tak 7? 8?
No nekomu se sice vajicko zahnizduje driv, ale vetsinou to byva az tak 9 - 10 DPO. Pockej jeste tak minimalne 3-4 dny a udelej si test a uvidis na cem jsi. Takhle ti nikdo nepovi jestli to je to ci ono. Protoze ano muze to byt zahnizdovani, ale taky nemusi. ![]()
Kazdopadne drzim palce aby bylo. ![]()
@kar-maa píše:
No nekomu se sice vajicko zahnizduje driv, ale vetsinou to byva az tak 9 - 10 DPO. Pockej jeste tak minimalne 3-4 dny a udelej si test a uvidis na cem jsi. Takhle ti nikdo nepovi jestli to je to ci ono. Protoze ano muze to byt zahnizdovani, ale taky nemusi.
Kazdopadne drzim palce aby bylo.
No mě by to taky tak sedělo, protože kvasinky přece nejsou růžové ne!!!
Ahoj, určitě to mohla být nidace a nebo taky dřív přicházející MS, těžko říct
Vím, že píšeš, že na MS je brzy ale když jsem to všechno sledovala, zjistila jsem, že už tak tři dny před MS mám na čípku kapku hnědého hlenu. Kdybych si nekontrolovala čípek, nevěděla bych o tom. Tak snad je to u Tebe nidace ![]()
Ahoj, tak já mám asi stejný problém.. Ovulace mi vycházela na 5.12. a včera jsem měla lehce narůžovělý výtok. Nejdřív jsem se lekla, že se mi nejspíš rozjíždí nějaký zánět.. Ale potom, co jsem si tu přečetla několik příspěvků o nidaci, jsem hned s nadšením lítla si udělat test.. ten byl bohužel negativní.. MS mám dostat až 20.12., takže na testík bylo asi dost brzo.. To čekání je strašný! Předchozí měsíce jsem kromě MS nešpinila, tak pořád doufám, že se opravdu jednalo o nidaci..
Ahoj holky,
chci se zeptat na radu. Před dvěma dny jsem cítila, že mě asi zase přepadla kvasinková infekce. Už to poznám. Když jí dostanu, tak vždycky se „léčím“ tak, že si zavedu tampon, kterým se „vyčistím“ a vše je ok. Včera jsem to tak šla udělat, ale když jsem tampon vytáhla, tak byl narůžovělý. Mám asi 5 dní před ms a nevím, jestli by to mohlo být zahnízďování vajíčka nebo jestli je to přirozená barva výtoku u kvasinek. Nikdy jsem to tak neměla. Nemáte někdo zkušenost?